Torsdag

Idag har jag för första gången lyckats få ihop en duglig kortfest frisyr! Eller första gången jag lyckats få ihop någon alls, haha.

Nu är tjejerna och äter och jag sitter och funderar på om jag ska ta min shake eller om jag ska vänta. Vid tolv drar kundpasset igång och håller på till fem. Pepp? Njaaa, kanske lite!


Onsdag!

Idag när vi kom till skolan visade det sig att vi skulle göra slingor på varandra så jag är mörkare och har lite mer liv i håret! Skönt nu när solen kommer fram :)

Fick tillbaka vårt projektarbete och ligger i nuläget på VG men har en del att rätta till, vågar man hoppas på MVG? Äsch, jag är nöjd ändå!:)

Ska kolla ifatt lite BB nu och sen gå över till Jacky en stund, ska bli trevligt :)


Mumma!

Har tillbringat hela min dag med Mami!

Vi har ätit en riktigt god frukttallrik och spelat Gin Rummy i princip hela dagen. Min telefon är även inlämnad för fjärde gången och jag har tittat på en ny idag;

HTC gratia



Jag la precis på köttet på grillen, idag serveras fläskfilé med krämig sallad!
Matlagning går inte av sig själv, skriver mer sen :)


Homehomehome

Måste börja med att säga att vi haft helt underbart väder i veckan! Jag hoppas på att det kan fortsätta så nu.

Idag blir det ingen praktik heller, världens magont. Men jag klarar väl av dagen ändå, tänkte ta en promenad sen och se om det försvinner.

Nu blir det en shake och lägga mig i soffan framför tv:n, ha en fin dag allesammans:*

Hujja!

Hej å hå!

Jag la bloggen lite åt sidan under min lediga vecka för att vila ut och bara fokusera på att må bra, och det har jag verkligen gjort!

Jag var hemma runt nio och nu är det läggdags, imorgon är det praktik och bloggningen börjar som vanligt igen! Pusss :*

Slottsskogen

Det blev en vända till slottskogen idag, men först köpte vi baguetter vid Liseberg!
Slottskogen bjöd oss på en nedrans promenad och en massa söta djur, bilder kommer nog imorgon :) Efter det blev det kortspel i solen med min älskling.

Nu ska vi mysa ner oss i sängen,
godnatt :*

Torsdag

Gårdagen blev himla mysig den också. Vi skulle egentligen bara varit hemma och tagit det lugnt med ansiktsmask osv men istället blev det biobesök, No strings attached, och en härlig promand genom Göteborg. Så igår blev det 7 km till, ibland är vi för duktiga!

Idag blir det att vara hemma och ta det lugnt! Mina vattenblåsor måste lägga sig lite, haha usch. Men en liten promenad till något soligt ställe hoppas jag i alla fall på nu när solen äntligen tittar fram! Eller åka till Slottskogen och bara vara kanske? Det återstår att se!

Nu blir det dusch och fix i alla fall, hoppas ni har det lika bra som jag :*



Pussss


GÖTEBORG!

Idag kan man verkligen säga att jag har utforskat Göteborg på riktigt.
Jag och Martin har idag gått en mil sammanlagt runt i Göteborg. Vi gick ner till Liserberg, Avenyn och Nordstan innan vi gick hemåt igen. Helt underbar stad, känslorna för att flytta hit bara stärks mer och mer för varje dag som går!

Efter vår promenad stannade vi och köpte supergod glass och melon!
Efter glassen och tvätten gick vi upp på ett berg med helt sjukt härlig utsikt över Göteborg! Är det soligt i veckan blir det nog en promenad dit igen, dock måste nog träningsvärken från dagens promenad dit lägga sig lite först, haha!

Vi har precis ätit tacos och nu står baby och tar hand om disken, :*

Hoppas det blir lika fint väder imorgon, jag har njutit till max idag!
Ha en fin kväll



Usch!

Nu har jag kommit till gränsen igen då det verkligen är dags att ta tag i livet och sig själv!

Nyttigt liv från och med nu med mycket härliga vårpromenader och motion, nu jäklar!

En helt (o)vanlig söndag!

För en gång skull har jag haft en toppendag utan några som helst bekymmer!
En skön massage, jobb och en härlig stund med en efterlängtad vän har hunnits med.

Nu är det där emot mycket på schemat!
Det blir inget jobb imorgon, så nu kastar jag om lite i schemat och packar inför en vecka i Göteborg med min älskling som börjar redan imorgon istället för på tisdag!:) Innan täcket och kudden får göra sitt så ska det
- Plockas
- Dammsugas
- Dammas
- Torkas golv
- Bäddas rent
- Duschas

Hu, dags att sätta fart, music ON and go WILD!


Vilken dag!

Efter två långa och givande samtal är jag nu lite mer människa än innan.

Jag har kommit underfund med att jag måste sluta försöka vara alla till lags och alltid ställa upp även om jag inte har tid eller känner för det. Jag måste börja ta tag i mig själv och mitt liv, för det är faktiskt jag som ska hålla livet ut och mig själv jag ska leva med resten av livet. Hur kommer jag då kunna hjälpa andra i framtiden om jag själv ligger nere på botten och försöker klättra mig upp? Nu, och resten av mitt liv ska jag sätta mig själv och mina känslor och orken i första hand, det är slut på all hård press och en massa stressande nu!

Hey, I've been looking outside myself
Trying to be somebody else
But every time I got stuck  in the middle, I thought
If I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck in the middle

Hearing all these voices telling me to find my way
Made me slowly stand up straight and say

I'm on my own
Nothing can go wrong when I'm standing strong



Nagelförlängning

Sitter i skolan och väntar på att vår lärare ska hämta vårt projektarbete som vi lämnade in i måndags, känns lite sådär att det va sån panik i måndags och hon inte ens har kollat på det.

Anyway, naglarna är nu långa med svarta tippar och rosa stenar :) Är helnöjd, tack Moa!

Snart ska vi till stan en snabbis innan bussen går hemåt, då blir det besök av Anna och sen en herrans massa plugg, uuuuhf. Får ont i magen av all stress..

Miami bitch!

Imorse när jag vaknade hade jag ingen som helst lust med praktik, men cykelturen dit fick mig faktiskt på riktigt bra humör :) Dagen började med en herrklippning, lunch, lite psykologiplugg och sen en herrklippning till. Praktikdagen avslutades med att Börje från Goldwell kom och "sponsrade en fattig student" med en kanonbra inpackning. Mycket snällt av honom :)

Nu ska jag skratta lite åt Gurkan tänkte jag innan det är dags att sova, imorgon ska mina naglar förlängas, wihooo! :)

Är osäker på om jag ska ta fransk eller färgad tipp så nu sitter jag och drömmer mig bort lite bland bilder på google!








Om du lämnade mig nu.

Ussch sån dålig uppdatering!

Har nog egentligen en hel del att skriva om men ingen ork. Det har varit mycket stress och lite tid i mitt liv den senaste tiden, så jag har bara inte satt mig för att blogga! Sammanfattar lite fort :)

Torsdag-fredag: vaken 40 timmar tillsammans med Alexandra. Det va jävligt dumt med tanke på att det var skola dagen efter, och jag kommer aldrig göra om det! Så dåligt har jag nog aldrig mått i hela mitt liv, det var värre än maginfluensa..
Lördag: Frisörmässa på Elmia i Jönköping. Det var ingen hitt enligt mig. Otrevliga säljare (för det mesta) som inte alls la tid på oss elever utan mest viftade bort oss, inte alls trevligt.. Jag kom hem med två ark nageldekorationer och ett pulverglitter från mässan i alla fall :) Bild kommer! På kvällen fixade jag till Pontus hår och sen åkte jag till Saija och umgicks med Issa och Ida, riktigt bra avslut på kvällen!:)
Söndag: Ögonfransförlängning i 2.5 timmar och sen vidare till Alexandra för att fixa med vårt projektarbete.

Och idag: Psykologi 8.10, Projektarbete från 10.00 till 17.00. Efter skolan åkte jag hem till Alexandra där det vankades mer plugg, orkade vi efter sju timmar med projektarbetet och stressen och ångesten över att vi inte skulle hinna färdigt? Nja, inte så värst mycket!

Nu ska jag lägga mig och se färdigt på ett OCavsnitt innan det är dags att sova, pusssss och godnatt!

Före och efterbild på fransarna, supernöjd!
Är dock helt nyvaken på efterbilden, så jag lovar en bättre bild med lite smink på inom kort :)


ELMIA - JÖNKÖPING

Klockan tio blir jag hämtad för att åka ner till Jönköping på årets stora frisörmässa!
Det ska bli riktigt roligt, massa hårvårdsmärken, visningar och billiga produkter!

förövrigt har nästan ingenting hänt, förutom att jag och Alexandra va vakna 40 timmar tills igårkväll! Hade nog behövt fem timmar mer sömn än den jag fick inatt kan jag lova ;)

ha en bra dag :*


Chillirill!

Åter igen sitter jag i skolan, dock har denna torsdag varit asnice hitills!
Det började med mentortid och sen vidare till stan för att fika med vår nya mentor, riktigt lovely. Nu ska vi bleka bort Martinas groteska utväxt så hon kan hänga med till frisörmässan på Elmia och se någorlunda bra ut... haha!

Efter det blir det klippning för min del!  Toppning, toppning, toppning. Här ska vi spara ut håret!
Har fått en fråga om hur man "reparerar" slitet hår som jag svarar på ikväll eller imorgon :)

Tjingeliiing! :)

Babylove

Det har blivit dålig uppdatering nu ett tag, har för mycket med skolan och så har Martin varit här i helgen. Jag håller även på att dra ner lite på tiden framför datorn, den har börjat ta över mitt liv lite. " Jag måste uppdatera bloggen" säger jag många gånger på en vecka. Men jag ska ändå försöka :) Men det blir bloggning om mer väsentliga saker och inte så mycket om mig nu en tid tror jag. Fast vad blir det då kvar av min blogg? haha. Vi får helt enkelt se hur det blir med tid och så! :)

Har haft en jättebra helg med min älskling i alla fall, trots väldiga humörsvängningar för min del.. Stackarn! Nu är det tomt här igen :( Att kärlek kan vara så underbart men samtidigt helt fruktansvärt jobbigt. Deal with it, jag tror det är det bästa "ordspråket" som finns.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av OC och sen sova.
Imorgon är det praktik! :)

Akuten

Igår när vi kom hem till huset insåg vi att vi var helt omringade av grodor. Hon som bor där är tydligen grodfantast. Så vi fick för oss att räkna alla grodor vi kunde hitta, blev 260 stycken! Sen är det säkert lite grodor som vi missa också, höhö!

Kvällen slutade med några timmar på akuten och förmodligen en bruten arm, stackars Alexandra. Vi ska tillbaka senare idag igen och träffa en läkare. Så ikväll blir det nog att sova tidigt med tanke på alldeles för lite sömn!

Nu :plugga!
(Vi är duktiga tjejer som åker till skolan till åtta fast vi inte börjar förän kvart i elva)


RSS 2.0