Bingolotto

Myser med familjen framför eldsjälsgalan :)


Svar på kommentar

Vad använder du för nått när du göra dina naglar eller går du på salong? Svara i bloggen tack:-)

Jag använder gelé när jag gör iordning naglarna och nej, jag gör hemma på mig själv :)

Slänger in en bild på naglarna jag gjorde på syster häromdagen:


Flowers

Fyllt på utväxten, fräshat upp, fixat trasiga naglar och dekorerat!:)


Miljonär!

Spelkväll med familjen, den ända som fattas är systers sambo!

Kärlek till er <3


Dagen före dopparedan

Det här måste vara det absolut bästa med att hjälpa till och göra julgodis!:)


Kärlek


Buuuuus

Nu har vi hämtat upp syster och en av mina finaste killar, heeelt underbart !:D


Lovely

The day; stan och köpa julklappar, luncha med mami, färga mami, fika och pratstund och iväg till jobbet!

Det har gått i ett idag vill jag lova och nu är jag helt slut, för imorgon är det myyyycket som ska göras, hujja!

Natti!


Nagelförlängning

Nu har jag gett mig på fransk kant! Det är så kul att leka och pilla med gelén alltså, känner att det nog är detta som blir min nästa utbildning!:)


Julkänsla!

Äntligen är snön här, precis lagom att komma såhär innan jul! Jag hoppas även att SMHI har fel så att snön ligger kvar på julafton!:)

Att granen är klädd gör det bara ännu bättre, myyys!:)


Here i go again

Har precis avslutat min spadag med Alexandra. Nyvaxade ben, skrubb&mask och ansiktsmassage med dagkräm, varför gör man inte sånt här oftare?

Pluggandet då? Njaaa. Varför finns plugg när man kan ha det så mycket bättre med spakväll? Jag och Alex kommer inte fram till något vettigt svar!

Här ser ni alexandra i egen hög person! Gotta love it


Wordfeud

Ja, vad ska man säga?


Snö!

Tyckte det var mysigt att se snön faktiskt, och när jag klev av bussen föll stora flingor! En vit jul är trots allt det mysigaste, eller vad säger ni?:)


Jul på Liseberg!

I fredags efter att jag kom fram åkte vi till Liseberg och bara myste <3


Bussen

Påväg till skolan för redovisning! Är ändå väldigt glad eftersom det bara är två skoldagar kvar innan jullov sen!:)


Fredag!

Sitter och väntar på att klockan ska bli två så jag kan åka till min baby! <3

Julbord!

Min dag började med massage, det var helt underbart! Men efter det har fet gått i ett och avslutades med julbord med jobbet!:)

Har så himla svårt att somna på kvällarna, det måste vara bland det jobbigaste som finns.. Tur att jag har liiiite sovmorgon imorgon! Och det bästa av allt måste vara att jag äntligen åker till Götet igen, och framför allt till Martin! Och helgen kommer bli super! :)

Ne nu måste jag försöka sova.. Natti natti:*


Julklappsleken!

Idag har vi haft prov både praktiskt och teoretiskt i brud! Och hur gick det? Ganska bra faktiskt!:) bara en liten liten anmärkning :) efter det hade vi julmys och körde julklappsleken, och jag hade verkligen turen på min sida!! Vi köpte två paket var och jag gick där ifrån med sex stycken! Niiice :)

Sen bar det av till Motala för att få händerna halvt sönderklämda av Isabelle, ja bilden säger nog allt :) slänger även in andra bilder från dagen :) nu blir det städning!


Love it!

'ny' hårfärg! Körde på rödbrunt igen, och den här gången blev det exakt så jag ville ha det. Tack Frieda!<3

Vet inte hur bra man ser på bilderna, har lite fel ljus hemma för att få fram dom röda tonerna, men det duger?


Watching the stars

Idag har vi redan avverkat lektionen vi pysslar med dockor på och nu kollar vi på någon film på kultur och stilhistorian, kul? Nej. Men efter lunch blir det egen hårvård! Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska bli rödare, brun eller ha kvar så som jag har, det återstår att se!


Goodbye My lover, goodbye My friend

Det är alltid lika tråkigt när Martin åker ifrån mig.. Det är dock lite lättare den här gången eftersom vi vet att vi ses på fredag igen!:) så i helgen drar vi nog till ullared och inhandlar de sista julklapparna! Hoppas även på ett besök på Liseberg, mys :)

Nu har jag pluggat färdigt, så nu hoppas jag att jag klarar provet imorgon! Och naglarna då? Det gick väl lite sådär, är verkligen inte nöjd fullt ut men dom får duga!


Julfint!

Håller på och gör om naglarna och försöker plugga samtidigt, räcker med att säga att jag bara läst en sida för att berätta hur det går? Haha


Jag blundar, och håller andan lite till

Igår mumsade vi på aftereightkladdkaka!


Saturday, Wait!

Igår efter jobbet blev det bums ber i säng, det bästa var att Martin låg brevid <3

Medans jag jobbar är han iväg och kör match, och när jag slutar jobbet åker jag hem och myser, för idag firar vi nio månader :)

Älskar dig min fina <3


On the road

Jag är en motståndare till snö, visst på jul och nyår, då SKA det vara snö! Men hur charmigt och fint är det när det lägger sig och dagen efter regnar det och allt bara blir blask och slask! Ne, den får gärna vara här om den ligger kvar utan allt blask som bara skvätter över hela benen när man går. Jag är nog född i fel land helt enkelt! ;)

idag är det kort dag i skolan, bara svenska religion och samhäll. Och när jag kommit till Motala är det bara att ladda om inför en jobbhelg!:)


Sagoland

Idag firar jag att jag varit rökfri i tre månader!! Då sjukt stolt är jag :)

Igår hade vi färgkurs med märket sasson, färger och produkter, så jag färgade Alex efter det för att känna på färgen :) helt okej skoldag!

Väl i Motala upptäcker jag att min plånbok är borta, glömd på bussen som hade åkt iväg. Den paniken man känner är fasen inte rolig, så istället för att åka till Emma som planerat så blev det polisstationen! Skitttåkigt, busskort, leg, visakort och alla minnen bara försvann och jag tänkte att jag aldrig mer skulle få se den, men någon vänlig själ hade lämnat in den i Linköping så allt utan kontanterna kom tillbaka i alla fall, feeling happy!

Nu ska jag byta om och slänga på mig lite make, sen iväg för att spela juljlappsleken :)


What are words

Känner mig duktig! Skulle egentligen tagit en slappkväll vilket innebär INGET pluggande. klapp på axeln :)


Snön faller och mörkret lägger sig

Nu sitter jag återigen i skolan, och har kundpass! Just nu sitter jag och väntar på min nästa kund, så under tiden tänkte jag slänga in ett hårtips!

Nu när kylan kommer och luften blir torrare blir även håret torrare och tråkigare, det är då man införskaffar sig bra silkesdroppar och en bra inpackning!

Jag rekomenderar Loreal eller biosilk's silkesdroppar. Loreals finns på olika salonger, likaså biosilk. Men dom går även att köpa på Kicks! Vad gäller inpackningar så är det bra att lägga lite pengar på den! Visst att gliss inpackning från Maxi också fungerar, men fungerar den verkligen långsiktigt eller bara tills nästa tvätt? Självklart finns det även bra inpackningar i livsmedelsaffärer osv!

Värmespray är också extra viktigt vid den här årstiden om man vill minska slitaget på håret:)

Meet me halfway

Hej i stormen!

Nu är jag åter igen på väg hem från en toppenhelg i Göteborg! I lördags kändes det som vi mest åkte bil. Först från Motala till otterbäcken till svärföräldrarna för att äta lunch och hämta upp dom, sen åkte vi vidare till v-Borg där mölndal spöade Jönköping med 5-1 och där efter vidare till mölndal för att åka till Martin. Trots all bilåkning var det jättetrevligt!

Snart ännu en vecka fylld med plugg, så himla skönt att det snart är jul och jullov!



Nails

Mina första gelenaglar med färg, blev en förstärkning :) riktigt nöjd faktiskt :)


Mobilbloggning!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, men nu blir det förmodligen mer uppdateringar eftersom jag lagt min HTC på hyllan och är nu ägare av en iPhone :)


RSS 2.0