!"¤#¤"!"#!"%r""#/%¤"¤%&/

ÄR SÅ FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!

Skrev ett jättebra, långt och positivt inlägg nyss. När jag ska publicera står det " websidan kan inte visas" och det går inte komma tillbaka till inlägget på något sätt heller. Min dag har inte direkt varit bra, haha.

Ne orkar inte skriva om allting, så ni får tyvärr vänta tills imorgon förmodar jag eftersom mitt internet är f*cked up.

Ne vi hörs, får väl sova istället :)
Dobranoc <3

Närskadetsluta?

Är så trött på allt, imorgon är det nya tag i livet :) Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Va iväg hos lillaJacky förut, trevligt som vanligt :) Sitter och tittar på ensam mamma söker och upptäckte precis att jag är lite småkär i en kille där, ni vet sådär man kan bli ibland när man ser någon? Haha, galet.

Ska ut och träffa Issa en stund sen, hoppas på en liten promenad :) Påtal om det så joggade jag och Hazta en liten sväng förut, trodde hunden skulle vara snabbare än mig men icke då, haha!


Lathund

Idag gav jag mig själv tillåtelse att lata mig, har tittat på nästan tio avsnitt av våra bästa år. Man mår verkligen inte bra av att ligga vid tvn en hel dag. Gjorde lite morot- och gurkstavar som jag satt och knaprade på, mumsigt :) För en liten stund sen kände jag att ne nu blir det en paus så jag städade rummet, bara dammsugning, torkning och renbäddning av sängen kvar, känns så himla skönt :)

Ska köra igång med Zumba sen, vilket inte blivit av än!! dåligt av mig tycker jag. Men nu när det är lov har jag ju all tid i världen att sätta mig in i det, eller...? Haha! Ska ta en promenix med Hazta sen också, komma ut och få frisk luft är ju faktiskt helt underbart.

Känner doften av nybakade vaniljbullar, så himla farligt gott.. Men imorgon är det andra bullar som gället!
För imorgon börjas det, jag är hur taggad som helst! Helt sjukt, men nu fan ska det funka också! :D:D

En video på Zumba för er som inte förstått vad det är :)


Sivdags

Efter ett intressant´, roligt och trevligt samtal är det dags att sova. Ögonen står i kors, hihi.

Dobranoc <3


skrattretande

Jag trodde inte det fanns personer som va så himla falska faktiskt, det finns dom som verklige sjunker till botten, och det är faktiskt lägre än glocalnet ;D haha!

Blev en sväng till Jacky för att rensa bland tankarna lite, riktigt skönt.
Nu sitter jag och myser i soffan med mamma och pappa, för en gång skull har vi haft en dag utan tjafs eller missförstånd, varför kan det inte alltid vara såhär?

Funderar på den här hårfärgen, men det får nog vänta lite :)
<b

fråntopptilldalpåensekund

Mitt bra och positiva humör försvann på en sekund. Nu känner jag mig så jävla sviken och sårad att det inte är klokt. Minst 700 kronor är bara borta, helt borta. Någon har alltså varit inne i mitt rum, gått till en flaska där jag samlat på tior och tagit minst 70 tior från mig.
Jag mamma och pappa har suttit och spånat lite och försökt komma på om det är något som varit hemma här som kunnat tagit osv. Men i slutändan kommer vi ändå bara fram till ett svar. Smärtan i magen är värre än mensvärk, i kroppen kokar jag, mina knytnävar skulle för tillfället kunna slå någon riktigt hårt. Hur lång tid kommer det ta för mig att kunna lita på folk igen?

Jag är så jävla besviken och ledsen så det inte är klokt!!!!

Endagmedmami

Jag och mamma for ner till stan, fick en snygg tunika och en vanlig svart tröja med puffärm på :) Det blev även lunch med papi på favoritstället med eller utan.  Dock blev jag besviken på maten idag, inte lika kul.

Har pratat igenom mitt "nya liv" som tar fart nästa vecka, jag ser verkligen fram emot det och är så himla pepp!!! Vad som komma skall får ni fortsätta vara lite nyfikna på, :*

Ska sätta mig och prata lite med mamma och pappa nu, gillar när vi kan sitta ner och prata som vuxna utan massa tjat och tjafs:)

Bilden kanske ger er en ledtråd till vad som kommer hända :)

HOMESWEETHOME!

Hemma nu, ska ner till stan en snabbis. Uppdaterar när jag är hemma igen :)

It'snotthateasy

När en hund åker kommer en ny, haha välkommen till mitt hem at the moment! ;D

Efter en härlig promenad med Hazta, lite packande och ombyta är jag klar för att åka! Hemma hos faster blir det mys med tacos innan hon beger sig och då börjar mitt jobb som barnvakt. Jobb och jobb kan man nog inte kalla det när dom är så stora, mer lekande tror jag, dom klarar sig ju själva!:) Sover över där också, så det kanske inte blir någon mer uppdatering idag, tar i alla fall inte med mig datorn.

Hoppas er fredag blir kanon, känner faktiskt att jag nästan är med Alexandra, Freida, Affe och dom nere i Hultsfred. Gulliga ni är som ringer och saknar mig och vill prata! :)<3 Jag är så tacksam för att jag har mina vänner!

Byebye so long!:)


Tidig dag idag!:)

Åkte in till skolan och hade svenska i fyrtiofem minuter och sen hem igen, känns gaaanska ovärt att åka tre timmar för 45 minuter, men that's life!:)

Nu sitter jag och värmer mig under täcket, funderar på om jag ska ta en promenad innan jag åker in till Vadstena. Har dock ingen att gå med nu eftersom folket antingen är i skolan eller förbereder sig för kvällens festligheter. Vi får se, kan kanske köra lite styrkeövningar istället :)

Är fast besluten vid många saker i mitt liv nu, som ska lyckas! Har börjat läsa en ny bok av Mia Törnblom nu, hon skriver så himla bra och den här boken handlar om självkänsla. Man blir helt tagen. Läst den på svenskalektionen och på bussresan så jag har kommit en bit och efter att ha läst mår jag så himla bra! Finns även övningar i boken som jag ska göra nu, några stycken i alla fall. :)



Vart är solen? Vart är färgen? Vart är värmen??!!!!

Ny person

Jag kommer tillbaka som en helt ny person.
Jag ska visa er, speciellt dig hur fel ni haft om mig.
Den dagen lyckan faller in, den dagen ska jag ge dig fingret.
Ni har förstört så mycket i mitt liv, som kommer ta mig ett bra tag att bygga upp,
men jag ska allt visa er, och behandla er som ni behandlat mig.
Efter allt ni gjort mot mig förtjänar ni inte ens det lilla..

Blev en djup text idag, behöver ju inte skriva mycket mer - den talar för sig själv :)
Nu ska jag ta på mig och gå iväg till bussen snart, för sen blir det skolan!

wef

Enligt planer?

Alltid när jag bestämmer mig för att göra något på kvällen så skiter det sig. Va jättesugen på ett avsnitt av kungarna som jag ligger efter med men nepp. Vad har jag gjort istället? Ingen aning egentligen, haha!

Nu ska jag sova, kommer somna riktigt gott :)

Spökhuset

Har gått och varit förbannad ända sen lektionen började vid tio över åtta imorse, very funny! Men mamma blev i alla fall bra i håret, en riktig pangbrud! Dock va det fel på färgblandningen?:s Det blev som vi ville, kanske skulle gjort liiite mer slingor. Men då säger läraren att jag skulle gjort mer intensiva färger? Så mamma skulle gått och varit knalllila på slingorna? NAAAAJ, där hade du fel! Jag är iaf nöjd, och ett VG blev det ju iaf. Hade blivit MVG om hon förstod vad jag menade från första början att det blev som vi ville! Tråkigt sådant. Blev väldigt upprörd nu när jag skrev det där kände jag, haha! :P

Och det här med spöken. Jag är ju livrädd och tror på det så mycket att jag skrämmer mig själv, varav den konstiga drömmen här om natten! Mamma berättade ytterligare en mystisk sak som hänt i vårt hus, igårkväll lät det som det öppnades en skåpslucka i köket, mamma och Anders stod och pratade, men ingen skåpslucka öppnas? Mamma gick och kände på alla ifall den stod och fjädrade typ men nej, inget tecken alls på att någon inte skulle vara stängd. Uhf läskigt! Nog om det - ska kolla på något nu tänkte jag och försöka somna tidigt! Nog om det.

När jag tittar på den här bilden ser jag att mitt hår faktiskt har växt en hel del, lovely!:)


Hemma och trött

Ännu en dag med full fart :)
Blev promenad idag med, riktigt härligt :)

Imorgon ska mamma vara slingmodell åt mig i skolan och ska få en ny look, det blir nog kanon :) Efter skolan ska jag hem och färga min syster - svart med röda partier :) Blir nog också skitsnyggt!:)

Och NU ska jag sova.
nattinatti!:)

Din närhet gör mig knäsvag, saknar dig!

Löshår

Idag började vi med löshår i skolan, riktigt roligt faktiskt :) Så vecka 46 blir mitt hår längre, lovely!!!
Direkt efter skolan gick jag till Jacky och Milan, vi har bakat, hämtat Milan på dagis och handlat och pratat en massa skit, det är verkligen nödvändigt att få prata ut ibland :)
Ska snart bege mig hemåt, ska prata lite till med Jacky :)

I'm yours

Klar med allting. Imorgon tror jag vi ska börja med löshår, riktigt roligt! :) Slutar även tre istället för fem, och vi kommer få reda på mer om vårt Projektarbete, wiiiie! :)

Det vi delar, är och förblir en hemlighet
mellan dig och mig.

Dobranoc ♥

Vill sova..

.. men måste städa och så ska jag duscha innan, greeeeat!

Bäst att sätta fart:)

Lång dag

Förmiddagen på salongen har kännts riktigt lång förutom under tiden jag klippte pappa, på lunchen gick jag till Med eller utan och åt med Syster och hennes sambo. Sen gick jag och plockade, diskade och tvätta tills vi skulle prova på att föna vågor. Det var en till tjej på salongen idag, en etta, så vi stod och flätade, fönade vågor och gjorde uppsättningar tills halv fem. Då kom en kund till mig in, en jättegullig kille i nio-tio års åldern. Tyckte han såg bra ut i håret redan ner han kom så jag tänker "vad vill han göra?". Vi kom fram till att det skulle vara kort på sidorna och längre upptill!



tänk er den frisyren fast mycket kortare upptill:)

Promenaden hem gick kanon, så himla härligt att rensa huvudet efter en lång dag :)
Och nästa vecka börjar förmodligen ett nytt liv hos mig, i alla fall kommer ett till moment komma in i min vardag för ett tag framöver. Får se när jag vågar avslöja det, haha!:)

A beautiful nightmare

Vissa människor verkar leva på att snacka skit och förstöra för folk.
Jag har varit med om en hel del sånt den senaste tiden och jag är trött på det nu.

Ni som håller på förstår kanske inte att ni bara bryter ner mig för stunden? Men i efterhand har ni gjort mig till en starkare person. Borde nog egentligen tacka er, men så snäll är jag inte längre!

Yesbox, nu lever Corre livet och skiter i allt annat!

Sista skolveckan

Sista skolveckan nu innan lovet, känns helt underbart!

Precis gjort skinkomellett på varmköket, i slutet hoppas vi på smörgåstårta!
Har en surprise till Johanna sen, hoppas på film eller i alla fall bilder ikväll till er :) Riktigt roligt kommer det i alla fall bli så kika in :)

Efter skolan ska jag sitta barnvakt till 9 ikväll, sen blir det bara att åka hem till datorn och sen sova :)

Hörrrrsdå!
:)


Bra dag!

Efter kalaset blev jag riktigt seg, och idag syndade jag. Men det får man när man är på kalas har jag hört?
Jobbade lite och blev pigg så jag gick en promenix med Issa och sen åkte jag och pratade lite med Jacky. Nu är jag hemma och ska sova, ser inte fram emot hålet imorgon! Ännu mindre ifall vår lektion i varmkök är inställd :( Direkt efter skolan åker jag och är barnvakt, vågar jag det efter drömmen? Huhu!

Ne nu ska jag sova, dobranoc <3

I miss you baby <3

Hörs ikväll.

Nu bär det av mot Vadstena, sen hem till Motala och jobba och sen långpromenad eller dansa! :) Look forward!

Hörs sen :)


Kärellerk*t?

Nu är det såhär att det är en hund hemma hos mig som slickar på mig hela tiden, nosar på mig hela tiden, gnäller, piper och tittar med valpögon på mig. Och hel plötsligt blir jag attackerad och han börjar jucka på mig. Normalt? Hu!

Latvecka.

Tänkte hinna med ett inlägg innan jag ramlar in i duschen och börjar fixa iordning mig :)

Har haft en helt sjuk dröm inatt. Pratade en del om spöken hemma hos R&E igår, så inatt drömde jag att E kände ett spöke osv, dom pratade och den här spökkvinnan hade tydligen dödat sina barn tidigare. Vaknar helt svettig och tänker att jag aldrig mer kommer åka dit, är fortfarande inne i drömmen ända tills jag somnar om efter många om och men. Har morgonrocken hängandes vid min dörr och i mörkret och halvvaken såg det ut som en man som stod där. Mardrömsperiod nu igen..? Hope not.

Kalaset blev lite senare än planerat från början, och efter kalaset ska jag jobba och starta träningen med Zumba!:) Har varit en latvecka den här veckan så nästa vecka kör jag på igen! :)


Grattis snuttan på födelsedagen!:)


Dobranoc!

Trötttt, imorgon blir det kalas! :)

Sov gott med er:)

Full dag!


Vaknade redan vid halv ett, usch så sent! Halva dagen borta? Men jag kände att kroppen var i behov av det! Imorgon ställer jag klockan för att komma in lite i rutinerna igen :)

Har haft en jättebra dag hos Robin och Eleonor idag. Vi va och tränade deras hund, eller Eleonor gjorde och jag kollade på haha, skjutsat hem folk och pratat en hel del. Känns skönt med någon som förstår och kan vägleda än :)

Fick en kommentar förut, står att den är från "you know who." Vem detta är vet i fasen?

Nu får vi se vad det bjuds på, ska nog se ett avsnitt av kungarna iaf, varför tittar man ens?!

Varför denna bild undrar kanske ni? Svar: Jag känner för att bjuda på mig själv! :D

My life be like ooh aah ooh

Livet är som en dans på röda rosor - underbart med en jävla massa hinder!

Kom hem precis från en supermysig kväll med Anna och Andrea. Är så glad att jag har mina vänner, det är det viktigaste man har.

Ska lägga mig nu, är jättetrött och vill sova ut imorgon, mums vad skönt!
Imorgon blir det solning, ganska skapligt, och innan det en promenad! :) Så skönt att lägga sig och tina upp i ett solarium efter en kall promenad.

Sov gott mina vänner♥

Funny!

Drar mig mot bästa Anna! :)

Vad sägs om bildbomb?

Lite bilder från i somras :)


Isabelle


Varamon


Klassåterträff



Ego när man har tråkigt? Btw - förstora brillor, dock ända lösningen för jag skulle slippa ha solen i ögonen :)


Anna ska testa såna där gåstyltor som fjädrar!:) Hoppstyltor kanske det heter förresten.


Coop i Lindesberg, jag skrattade en hel del!


Nemos tatuering, på med eller utan.

Samhällslektionen. Mina snygga tjejor <3

What to do?

Mitt myshumör och mysstämningen förstördes vid maten. Att man aldrig kan få ta egna beslut eller fråga något innan någon annan ska lägga sig i och göra det värre, aja nu är det som det är. Min familj sitter och spelar Buzz i vardagsrummet och jag sitter här. Hoppas på att Anna och dom snart kommer till väster så jag har något att göra i alla fall. Sova nu? Nej, inte så värst kul!

Bjuder på en skitsnygg bild på mig och Isabelle i Enköping! :)

Kommande helg

Så himla skönt att det är helg och att jag för en gång skull ska ta det lugnt!

Idag: Tacobuffé och myskväll med hela familen <3 Kanske träffa Anna, Andrea och Gabbe senare också.
Imorgon: Sola och promenera med Beccy, förmodligen luncha med Alex och sen åka till Eleonor & Robin och umgås. Kvällen spenderas antingen där eller hemma.
Söndag: Kusinen Emma fyller 5 år, kalas vid två. Sen finns det inga mer planer. Tänkte ta en må-bra-dag.  Träna, promenad, och köra lite vårdande för hela kroppen.

I look forward. Känns som en bra och givande helg!:)

My life be like ooh aah ooh

Skönt att sluta tre timmar tidigare på en fredag! :) Eller iofs va det fyra, men eftersom vi inte visste att lektionen var inställd så väntade vi ju tills den skulle börja. Åkte hem och började rensa direkt, nu sitter jag här och är på smådåligt humör. Ska väl städa ordning det sista - får se om jag får hjälp av min syster och sen ska jag nog sätta igång med zumba!:)

Väldigt sammanfattande inlägg, skriver mer sen :)

Vet ni vad?

Jag bjuder på en snöbild ändå.
Ja, såhär vitt och fint? är det i Motala. Det har hunnit komma en del till, suck!
Snöar det nu så ska jag fasen ha en vit jul i år!

Tagen av bästa Jacky :)


Natti natti! :*

Sleeptime

ÄNTLIGEN!
Klar för redovisning.
Arbetet helt klart.
Ett mindre stress- och orosmoment.

Göttttttttttttttt, nu ska jag sova. Får se hur det går nu också, jag som alltid sover på sidan. Haha!

Tänkte ta en bild på snön här i Motala men nepp säger min kropp. Efter att ha skrivit 10 sidor på datorn känner jag att det får räcka! :)

Vet knappt vad jag skriver så jag slutar här, haha.

Godnatt med er! <3


Hehe

Kul att jag uppdaterade bloggen men uppdateringen är spårlöst borta? Kollade till och med på bloggen så det hade uppdaterats och där va det! Men naj, nu är det borta.

Det va iaf en lite update om hur jag låg till med pluggandet och att det skulle bli en sen kväll. Min krop skrev soooov för flera timmar sen, lyssna jag? Nej för jag va tvungen att plugga. Ögonen står i kors nu och jag har bara en text kvar att renskriva, och göra framsida nu och sen skicka. GÖTT!

Och så snöar det här i Motala, riiiktigt stora flingor och det kommer ner i mängder. Marken är vit för länge sen och jag hoppas bara inte det är halt imorgon när jag ska gå till bussen, får då är det jag som sitter på ändan sen! (Y)

21:00

Hemma för ca två timmar sen, det blev en tuff dag idag.

Först tog jag två hål på Issa, högst upp i örats ytterkant. Sen kom en drop-inkund och direkt efter det blev det en till klippning. Jag känner att jag har valt så himla rätt och är överlycklig! :)





Imorgon är det redovisning i svenskan och jag är inte helt klar än, har en bokreflektion kvar att göra. Men det är ju onödigt att ha en vanlig då man skriver vad den handlar om, huvudpersoner osv ja. Isället ska vi ta ut citat, svara på frågor och skriva utifrån boken, suck! Blir nog en sen kväll för mig :)

Skriver nog mer sen, hehe!:)

kundpass

Har värmt upp med att ta ett hål på Alex nu och ett till på mig själv, blev ett till i örat med targusen, visar när jag kommer hem :)

Halv tre kommer Issa och ska ta två hål och kvar över fyra har jag en klippning, vadå inget att göra emellan?:O

Ska gå och städa och tvätta lite, lägger in bild sen :)

Morgon!

Usch vad trött jag var imorse. På bussen kom en dryg gubbe och började flytta på våra väskor när vi sov så jag vaknade av världens ryck och trodde han skulle sno dom, haha! Somnade iaf om igen efter ett tag, dock nästan när vi var framme i Linköping :(

Idag blir det test på färgteori och sen kundpass. Vet inte än hur mycket kunder jag har, vwet bara att jag ska ta två hål :)

Och vart är mitt hår?! Förmodligen uppbränt!
awdsklas

Ro i själen

Underbart! Powerwalken gick som en skridsko på is och sista biten blev jogging, efter promenaden städade jag iordning lite på rummet, sen ut med peppar, duscha och lite massage! Har fått riktigt ont mellan skuldebladet och ryggraden, får ta och ringa farmor och boka tid!:)

Nu är det sovdags, ska bli så himla skönt efter att jag tagit ut mig vid promenaden!:) Så nu säger Cornelia godnatt, försöker uppdatera imorgon i skolan igen :)

Bilder

Ska snart försöka ta lite ordentliga bilder till bloggen och förmodligen byta design och header :)

Sitter och tittar på bonde söker fru medans jag väntar på att få självförtroende på it girl, haha, snacka om b-e-r-o-e-n-d-e. Usch!

Efter programmet ska jag ta mig en powerwalk! :)
Förra veckan gick jag ner 1.7 kilo och nu ska det bli mer!


Bild tagen från google

Där sitter dom!

Nu sitter dom, ser dock väldigt klumpigt ut med läkörhängena.
Nu är det bara komma till skolan för att ta hål i öronen! 60:- för ett och 100:- för två :)
Har redan en kund att ta hål på imorgon, jag älskar det här! :D




Öronhåltagning!

Sitter i skolan och börjar om fem minuter, gött med fyra timmars sovmorgon!:) Men ändå är man lika trött när man vaknar.. konstigt:)

Ska snart skriva prov på teorin till öronhåltagning och sen är det dags :) Gör nog ett eller två till i överörat, eller ett där uppe och ett i örsnibben till. Sånt som märks!:)

Nu ska vi äta lite, :)

C iiao ♥

Hemkommen!

For iväg tjugo i nio imorse och hemma vid halv elva, snacka om fartfull dag!:)

Först va jag på praktiken, har klippt fem pers idag och rullat upp min systers hår, och sen åkte jag hem till Robin och Eleonor och umgicks!

Nu ligger jag i sängen - helt död. Har spelat lite it girl på facebook, jävla beroendeframkallande spel alltså! Ska lägga huvudet på kudden och sova, dock tror jag att jag somnar innan jag ens lagt mig, haha!

Ooooooch imorgon börjar jag klockan ett och går till tre och på dom två timmarna ska vi ta hål i öronen på varandra, miiiyäs. :) Look forward!

Dobranoc♥

LDS

Mmmm, vad gott det skulle vara med jordgubbar!

Grattis!

Det här blogginlägget är till Johanna!

Jag kan inte med ord förklara hur mycket du betyder för mig.
Du försöker alltid få mig på bra humör och du är en av få som lyckas.
Jag är så glad att jag fick lära känna dig gummam,
våra minnen skulle kunna göras en bok av!
Jag hoppas på två lika bra år till med dig<3

Och idag är det din tur att bli 17, grattiiis hjärtat <3
"Bara" ett år kvar till 18 ;D

Denna bild symboliserar ett helt wonderful moment! :)

You raise me up

Time to give up? I think so.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag vakna och bara skita i allt och leva livet!
Som "ordspråket säger"

"No one dies virgine, life fuck us all"

Godnatt för all del ♥

10-0?

Jag är glad - för jag satte precis dit dig, igen!

Gick och hjälpte Eleonor med ett häfte till hennes efter skolan och sen åkte vi hem till resten av familjen där jag passade barnen :) Kom hem vid niotiden och har kollat på när min familj kört spel, haha!

Ligger i sängen och är helt utmattad efter dagen, har varit full rulle förutom håltimman på nästan tre timmar :) Ska köra lite it girl nu och sen sova, för imorgon är det praktiiiik!:)



Lägger upp en bild till Alexandra som ligger hemma och är sjuk. Här står hon då och balanserar på ett farthinder, tror jag det heter, med sina 14 cm klackar, inte helt nyktert heller!  Tagen förra fredagen!:)

Espresso house

Vår indvalslärare är sjuk så vi har haft vikarie flera lektioner i rad nu. Idag kolla vi på en film om Atkis(?) diet. Sen åt dom vofflor men jag avstog! Efter gick jag och Frida in till stan och fikade på espresso house, mums! :)

Anonyma kommentarer? Jag vet vem du är som skriver, du behöver inte skriva anonymt. Eftersom jag inte kan skriva till dig på något sätt så får jag väl göra det här:
Förstå nångång att jag inte vill något med honom. Jag har sagt det till dig flera gånger men du vägrar tro på både mig och honom? Skärpning! Det är såhär det är, och du borde ge mig samma respekt som jag gav dig.
Varsågod, nu har du fått ditt svar :)

Back to reality, C iiao ♥

This is how you remind me

Förlåt för väääldigt kass uppdatering, jag ska bättra mig!!

Har inte gjort ett smack idag, vaknade upp hos Martina, åkte hem och legat vid datorn sen dess. Har fastnat för it girlspelet på facebook, livsfarligt!

Ska äta min troligtvis favoriträtt när det gäller husmanskost - potatismos!

Värd dag?

Än så länge har dagen varit sådär, haft söndagskänsla i kroppen. Bara sett ikapp på våra-bästa-år och lite sådär. Kollade på gårdagens idol förut och ville sminka mig som Alice, lyckades jag? Nej! Haha

Ska dra mig utåt nu, uppdaterar imorgon :)

Pusss!

tröttellervad?

Kom in efter en promenad med Issa och tog direkt en promenad med lillskiten som inte alls va pepp på att gå ut. Det gick säkert femtio meter innan han förstod att jag inte skulle ge mig och att han behövde gå. Klädde på han två tröjor eftersom jag själv frös som fasen innan. Väl inne somnar jag på hallgolvet, lyckat?
Blir väckt av min syster och nu sitter jag här, vet inte alls hur länge jag kan ha sovit men ont i ryggen hade jag efteråt iaf, myyyys.

Ska krypa ner i sängen nu, imorgon blir det lite ta-hand-om-mig-självdag och mys hos Martina Välbehövligt vill jag lova!:)

Dobranoc♥

Fredagkväll

Idag blir det bara att vara hemma. Kom hem från skolan vid halvsju - slutade tio över fyra, fyfan för att gå i skolan i en annan stad säger jag bara. När jag väl kom hem blev det mat och sen va tanken att vi skulle spela spel hela familjen, dock valde jag att inte vara med för jag blev på dåligt humör av tjatandet.

Imorgon blir det en bra kväll hos Martina hoppas jag!:)
Ska ta en promenad nu och sen sova tror jag, är jättetrött!



Saknar mitt långa, röda hår! Dock den röda som är på bilden :)


Sötaste Peppar! <3


Det har inte direkt varit min turdag idag, snarare tvärtom. Min frisörlärare och mentor är riktigt gullig, efter kundpasset idag samlade hon alla i klassen och gav oss beröm. Efter sa hon " Ni är så duktiga, nu ska jag hem och berätta för min kille". Det får man verkligen ny energi av, riktigt bra slutade dagen trots allt :)

Tar mig en snabbdusch och kryper ner i sängen nu, är fruktansvärt trött!

dobranoc ♥


Skolan

Sitter i skolan och äter apelsin med Martina, har haft en slingkund idag, klippningen va det någon som hade flyttat och sen jävlades slingorna. Men för att vara första gången jag gjorde folieslingor så tycker jag att det gick bra! :)

Längtar tills jag kommer hem, ska hem till Kim en sväng och sen hem och äta tacos med syster och hennes sambo, Like!

Nu ska jag öppna upp nästa veckas bokningsschema, skriver mer ikväll! :)

Trött

Jag tror jag levt på någon extraenergi nu när allt har varit som mest upptrissat.
Nu är jag helt utmattad och slut i kroppen, skönt att veckan snart är slut. Kommer för en gångs skull somna tidigt idag, hoppas jag! Har ju fått sömnsvårigheter.. Usch!

Ser fram emot imorgon - tacos med syster och hennes sambo och så ska jag ge mig på Zumba!:) Har även en klipp och färg imorgon på kundpasset och så ska vi styla Linköpings lucior till deras fotografering :)

Nu säger vi godnatt! ♥


Värd dag!

Kom hem vid två idag och dagen har flytit på bra.
Tittade på tv lite direkt när jag kom hem, gick ut och gick med Peppar, gick ut och gick med Issa, hem till Jacky och sen hem och äta. Nu är jag jättetrött. Tänkte ta en dusch och sen krypa ner i sängen, kolla på något program i webb kanske :)

Ändrade planer.

Jaha, det blev ingen öronhåltagning idag.. Så vi missar vår lediga dag nästa vecka, kul! Blir nästa vecka istället och idag kör vi på rullning.

Bild tagen från google.


Iofs slutar vi elva idag och går bara halva onsdagen nästa vecka - så det blev helt okej ändå! :D

Nu ska jag få mitt hår tvättat, lovely :)

Öronhåltagning

Nu ska jag plugga lite till vårt lilla prov imorgon om öronhåltagning.
Imorgon kommer jag hem med antingen ett eller två nya hål och har skjutit någon stackare i örat, hu scary! Ne det går nog bra!:)

Nu ska jag reda ut saker och ting, det är inte bara en person som ljuger.

Sov gott sötnosar,
dobranoc ♥


såsötmankanvara!




You don't know how good you make me feel, you're my star <3

liveyourlife

Bra dag som fasen!
Jag skrattar åt allt som sagt och hänt och mår bättre än någonsin! Jag har och kommer säga upp kontakten med en del som bara får mig att må dåligt - det känns riktigt bra!

Praktiken idag har gått skitbra, har sköljt många kunder med färg, schamponerat, sköljt permanent, fönat, rullat upp ett dockhuvud (Vilket jag ska göra en uppsättning med nästa tisdag) och städat&rensat. Efter praktiken tog jag en rask promenad hem med för det mesta Takida i öronen och det ska bli en vana. Allt är positivt - man får en stund för sig själv att rensa huvudet, samla nya krafter, få ur sig energi och så sover man bättre! Det ända negativa var att jag hade klackar, iofs bara sju cm och kilklack, men ackack vad fötterna behöver bra skor!

När jag kom utanför på baksidan blir jag utskälld, såg ingenting först och kollade upp och ser lilla Peppar. Sen dess har jag busat med honom och väntar nu på mat. Sen blir det att plugga i två timmar.

Det är flera år sen jag mått såhär bra som jag gör nu,
ända skillnaden från nu och då är att nu ska inget eller ingen stå i vägen för att jag ska fortsätta må bra! :)



Klarspråk

Känner att jag mår bra, äntligen en människa som kan säga hur det är och vara rak och ärlig!

Nu ska jag sova på saken och ta tag i saker och ting imorgon, för jag ska fasen i mig börja må bra igen! :)

Dobranoc♥


Tjatja bloggen!

Kan man annat än att älska Milan?
Måste tacka Jacky för pratstunden idag också!

Ni gör jobbiga stunder lätta ♥



The smile on your face

Sitter och är sjukt irriterad! Va jättemotiverad till att dansa Zumba idag, sen städa. Det va hur min kväll va planerad.  Men när jag kommer hem är det första jag får höra att jag ska städa, tänkte att jag gör det efter jag dansat och ätit. När jag kommer in och ska börja vet jag för det första inte vart skivan är och min dator är borta. Anyway, jag fick tillbaka datorn men min motivation för att dansa sjönk direkt. Så jag får väl ta mig en promenad istället? Tror inte det är alls kul att stå i vardagsrummet och dansa när man är sur. Det ska vara kul! Att allt alltid ska förstöras...

Nu sitter jag här iaf, med ett halvstädat rum. Har plockat upp kläderna från golvet så jag sa väl fixa iordning allt jag slängt upp i sängen snart, har även plugg. Positiva Cornelia!

Allt ska bli så jävla bra nu, imorgon kommer min älskade Pepri och då blir det många mysiga och härliga promenader!:)

Såhär såg det ut inne på frisör idag!


Alexandra är koncentrerad!


Monday!

Hej å hå!

Vår ind-valslärare va sjuk idag så vi fick göra något riktigt gott med mat och hälsagruppen istället :) cousadillas tror jag det hette, haha!

Jag och Alexandra har i alla fall varit jätteduktiga och suttit och gjort klart en vguppgift på samhällskunskapen, muy bien! Nu blir det maaaaaaat!

Ska ladda upp en jättesöt bild på Alexandra när jag kommer hem, hihi! :*

I love the way you lie.

Det har varit en minst sagt knasig och turbulent dag idag.

Imorgon är det ny vecka och nya tag, I look forward. :)


Skjut mig.

Jag går och lägger mig! En promenad med syster först för att samla tankarna skulle sitta fint. Ska fråga! Imorgon är det skola igen, jag vill inte efter denna långhelg! Usch!:(

Äh, bara ta tag i livet.

Ni kan bara få ner mig en liten stund - sedan stärker ni mig bara.

När ett problem är löst, kommer ett nytt. Fan vad livet är underbart!:)

Ojojoj vilken helg!

Måste tacka alla involverade för en sjukt rolig helg!

I fredags blev det klassfest med flygarna, lyckat som fasen! På kvällen lättade även mitt hjärta en aning när jag insåg att problemet varken ligger hos mig eller A utan hos annat folk som bara vill förstöra och verkar vilja att det ska ligga någonting i luften? Nu väntar jag bara på lite text och sen vet jag exakt hur det ligger till, och jag är så sjukt besviken. Bortsett från besvikelsen va det ett bra telefonsamtal och jag hoppas det blir fler, det kan behövas.

Igår strulade det först med skjuts till Johanna från Alle, som tur är kom lilla Hanna med hennes familj och hämtade upp oss för att åka vidare till födelsedagsbarnet. Hos Johanna började vi köra något ganska värdelöst spel som hette förfest och sen blev det ett par till "lekar/spel" sen åt vi kanongod mat, sjöng och dansade vi fram tills halv två då alla gick och la sig. 

 Sitter i mjukiskläder efter en varm och lång dusch och ska bara ta det lugnt idag! :)

Klackarna i taket?

Denna helg har bjudit på mycket smått och gott.

Jag skriver mer imorgon, nu ska jag återgå till mina underbara tjejor och dansa!

C iiao ♥ Älskar Alexandra Edvardsson mest av allt förresten, du förgyller mina dagar faaaast johanna Rönnmark är  in favvo älskling <3

I hope you understand

Idag kommer bli en bra dag!

Har börjat med lite tvtittande, dusch och tankar på kvällen!
Ska även reda ut ett och annat ikväll med en viss person, ska bli vääldigt intressant!:)

Och jag kan bara skratta åt en händelse jag fick höra om förut, vissa har verkligen inget bättre än att snacka skit om folk för sig!




Minnen är det ända vi har kvar <3


(D)

Godmorgon!
Hade en mycket knasig dröm om Piotrek inatt, hoppas det slutar snart :)

Ska se dagens vbå avsnitt och sen hoppa in i duschen, sen blire fiiiix!


I think, I want and I'm going to!

Det blir inget mer bloggande idag av olika anlednindar.
Ska lägga mig och prata lite med en helt underbar kille för att sedan somna så jag är pigg tills imorgon då det smäller! :)

you are my reason for living

Nu blir det ett våra-bästa-år-avsnitt och sen förmodligen skriva något skönhetstips för huden! :)

Hejhopp!

Trots allting så är jag riktigt glad!

Jag mår toppen och längtar tills imorgon då det blir klassfest med mina underbara tjejer <3 och några flygkillar! :D

NU TAGGAR VI!!! :D

Blogg?

Detta inlägg berör speciellt två personer, vill ni inte läsa om något negativt så hoppa över detta inlägg.

Vilken mental nivå ligger man på när man genom sin blogg skriver skit om ens nuvarande pojkväns ex?
Jo, men i mitt fall verkar det fullt normalt?

Såhär ligger det till, och jag tänker inte skriva varken namn eller första bokstäver för jag tänker inte sjunka lika lågt som ni har gjort i mina och många andras ögon.

Jag tycker man kan ta det öga mot öga istället. Ni båda har haft chansen när ni träffat på mig, men istället ska man hålla på och skriva skit om andra på sin blogg. Vill ni bli Kissiekopior?

Jag har gjort klart för er båda hur allting ligger till, varför pratar ni inte med era pojkvänner om hur det är?

Nu hoppas jag ni inser, jag är trött på omoget beteende
speciellt med tanke på att ni båda är äldre än mig!
Det räcker nu..

The sun

Jag är så glad att jag har dig, du får mina dagar att lysa upp.
Jag blir så glad när du ger mig komplimanger och visar att du bryr dig.

You are the sun in my life, kochanie <3

Förbättringar?

Vad vill du läsa om i bloggen?
Skriv gärna förslag på förbättringar och vad ni vill läsa mindre av :)

I going home

Kom hem för 19 minuter sen! Japp ni läste rätt, fem i tio kom jag hem idag och har varit igång sen sex imorse. Min syster räknade ut att det blev 16 timmar, hu! Har aldrig varit i skolan så länge! Eller tretton i skolan blir det ju men ändå :)

Mamma blev KANONBRA i håret, är supernöjd! Glömde tyvärr före och efterbild :(swef


Föräldrakväll

Ja, i skolan har vi en kväll varje termin då vi kan ta hit föräldrar eller kompisar och fixa iordning dom. Så idag ska jag avfärga min mamma och sen färga in henne :) Får se om jag ska styla min syster också. Så ikväll slutar vi halv nio, götttt menar jag! Fast iofs är vi ju lediga torsdag och fredag! :D




Fråga

Vad kostar det att typ klippa sig och färga sig och sånt på din skola?

Svar:
Klippning 120:-
klp+färg 490:-
klp+toning 350:-
Avfärgning 200:-



Håltagning: 1 - 60:-
                   2 - 100:-


Klippning

Har precis klippt av mig mer av håret och även klippt av Alex en bra bit. Niiiice.

Ska göra samhällsuppgift nu, men fattar inget.. Kul!:D

Äcklad

Kan ju säga att jag är glad att det blev som det blev, hade inte velat ha något med dig att göra nu! :)

Skola

Jag har ont i halsen fortfarande, kul!

Idag har vi öronhåltagningsteori och nästa onsdag är det dags att ta hål på folk :)

Tröttis



Jag väntar med duschen tills imorgon och lägger mig och tittar på webTV!

I'm not afraid - to take a step

Idag gick jag hem från praktiken pga mitt öga, inte alls kul. Trodde det va ögoninflamaton på G men jag slapp! Har suttit vid datorn och spelat ett beroendeframkallande spel nu, tur man bara kan ladda ner en timme så man inte sitter en hel dag, haha! :)

Imorgon ska vi ha teorin till att ta hål i öronen på folk, det blir mycket spännande! :) På kvällen ska vi ha föräldrakväll och jag ska nog fixa ordning mammas hår, eftersom det inte blev riktigt som vi ville sist. Mellan skolan och föärldrakvällen ska Alex klippa in mitt löshår, jag ska klippa in hennes och sen ska vi kika efter preset till bästa Jojjo!

Nu blir det mat och sen städning, får se om promenad hinns med! :)

Exotisk frukt

Som sagt så börjar allting idag! Har väl kanske inte varit världens bästa start, men imorgon är en ny dag!:)
Till kvällsmat åt jag kyckling och istället för potatissallad tog jag ananas, melon och vindruvor! Mumsigt.

Nu säger jag godnatt till alla, somnar glad och positiv första natten på riktigt länge, wonderful :)

Dobranoc, sipi dobze ♥

Rampljus!

För varje minut du skriver till mig, om mig eller tänker onda tankar om mig får jag några minuter i rampljuset :)
Det här bevisar att du gör det sämre för dig själv - för jag vet hur det är och hur det kommer bli.





Bjuder på en osminkad bild bara för att min självkänsla är så jäkla bra just dom här minutrarna! :D

Redovisningar

Helt ärligt så förstår jag inte vad poängen med redovisningar är, eller jo - från grund och botten förstår jag ju.
Men idag på svenskan (och nio lektioner framöver) hade en grupp redovisning om Antiken. Och efter ett tag slutar man lyssna, jag tittade runt på alla andra och de flesta satt med headset, läste bok, smsa eller småpratade, och så är det på varenda redovisning! Lärarna borde förstå så man får redovisa för bara läraren och de andra kan jobba istället!:)

Jaja, idag har det varit en bra dag och jag har varit effektiv i skolan! Dock tappade jag bort min halsduk, mindre kul... Och säkert är den snodd nu för det är en sån som är "ihopsydd" som man virar runt huvudet och svart som alla har, bra Cornelia!

Imorgon är det praktik, äntligen! Har inte varit på praktiken på två veckor nu, och imorgon har jag kund!:)

Tänkte lägga mig snart, eller det blir kanske ett inlägg till, haha! :)

Bloggbråk?

Helt seriöst, jag är svintrött på blogg, facebook och msnbråk.
Varför inte ringa upp och ta det där? Eller vågar man inte?

I don't care anymore, håll på hur mycket ni vill.
Ni får mig att växa!

OCH om ni stör er så mycket på nånting, sluta läsa min blogg osv. :)

Lugn

Att ett telefonsamtal kan lugna än så mycket, nu är jag back on track och imorgon börjar det! Eller idag, hihi.

I'm so happy, and I love it
!
Som jag sagt tidigare, ingen kan förstöra min lycka mer än en liten stund - Jag har vuxit!

Sovdags?

Sova, nu?
Är inte alls lockande, skulle kunna vara vaken ett par timmar till i alla fall. Kanske inte så konstigt när jag bara varit vaken i åtta timmar..

Ber om ursäkt för inlägget igår också, va lite övertrött kanske, haha!

Lägger mig nog och läser lite, så blir jag nog trött :)

Är riktigt spänd och pepp på imorgon!
Då allting börjar på riktigt!

sfv

Dobranoc ♥

Somrig bild!



Vem saknar inte sommaren?

Today

Inatt somnade jag inte alls när jag skrev att jag skulle sova. Hade jättesvårt att sova så kvart i sex tittade jag på klockan sista gången och sen somnade jag. Det resulterade i att jag gick upp tjugo i tre, haha!

Blev lite klippning och färgning hemma hos Isabelle sen, och nu är jag hemma. Värd dag! :D

Hemmma

Ååååh, så bra men ändå så dålig kväll :)

Jag älskar stämningen på cheap winos fester, helt underbar! Dock får man ont i fötterna, ryggen och vaderna, men vafasen det är sånt man får på köpet!

Nu är klockan tio över fyra och jag borde faktiskt sova! Kan meddela att nagelförlängningen åkt av och mina riktiga naglar är låååååååååååånga! Har aldrig haft såhär långa naglar i hela mitt liv. detta är stort!

Nu blir deet sängen, tjulululu!

Jobb!

Dålig uppdatering, men nu blir det jobb till två inatt :)

Skriver förmodligen imorgon först,
C iiao <3

Fråga


Jag gillar din blogg asamycket. Har du några piercingar?


Svar:
Jag har i tragus, rätt igenom örat (vet inte vad det heter) sen ett hål i överörat och tre i örsnibbarna :) Som du förmodligen sett på bilder så finns inga i ansiktet, även om jag skulle vilja :)

Och påtal om piercingar så bytte jag till en stav för inte alls längesen. Lite halvdåliga bilder, hittade ingen bra inställning på kameran. Hehe - jag har inte lärt mig min kamera på fyra och en halv månad, oops.



Som ni ser har jag klippt av nagelförlängningen. Det började släppa riktigt mycket.
För att få en halv-bra-sittande förlängning till en förstärkning:
#Klipp/fila av längden till din egen längd.
#Fila mycket på kanterna (där materialet börjat släppa) så ingen kant finns kvar. Undvik att fila på din egen nagel då den förstörs!
# Tvätta händerna för att få bort det "damm" som uppstår.
# Limma runt varje nagel och håll handen upp och ner så limmet kan rinna ner under nageln.
# Fila ifall det blev någon kant.



Family

Har hunnit med en massa saker idag!

Städat rummet, ansiktsspa(?), välja hårfärg med Issa och myst med hela min familj!
Syster är nämligen hemma! :D

Nu ska jag sova, för imorgon väntas en lååång dag med arbete, jag ser fram emot det!

Dobranoc♥

Goodiebag

Jag gick med i en sida på nätet, man får välja två produkter som man sen får hemskickat till sig. Dessa är i teststorlekar naturligtvis.

Det här fick jag hem:



Adressen ser ni på påsen :)

Återfuktande mask

Passar de flesta hudtyper som behöver en skön fuktboost.

Du behöver:
1 avokado
½ dl vatten

Gör såhär:
Mosa avokadon till en jämn smet. Tillsätt en gnutta vatten vid behov. Avokado innehåller mängder av fleromättade fetter, vilket är bra för torr hud. Applicera och låt verka i 20 minuter.


Dammsugning måste vara det tråkigaste som finns.

Jag har dammsugning och torkningen kvar av rummet och sen lite småplock - men jag kommer inte till skott!
Det är så otroligt tråkigt att dammsuga, det positiva är väl om det finns mycket damm och skit på golvet, som i mitt fall, för då ser man ju skillnad. Men vafasen!

När jag inte orkar dras jag till bloggen, nu sitter och tänker tillbaka på sommaren efter att ha läst Madde's blogg. Jag säger som Madde -

"Men, ärligt talat så finns det en charm med att bo som jag gjort dom senaste 6 månaderna också. Man lär sig att uppskatta de små sakerna i vardagen, man mognar och tar vara på varje ögonblick, istället för att ligga hemma i sängen och tycka synd om sig själv så fort man inte har råd med dom där snygga skorna, eller när man är uttråkad för att det inte är någon fest på G. Det finns mer i livet än dessa saker."

Fast jag va ju inte borta i ens närheten av sex månader!

freakout
Lovely!

Äntligen!

Jag säger verkligen bara äntligen!!
Jag känner mig pigg i kroppen, inget ont i halsen. Bara förkylning och hosta kvar, men vem fasen är inte förkyld nu liksom?:)

Har en dag idag där jag ska vila upp mig så jag inte får tillbaka något skit, som förra torsdagen.. Bättre med en dag till hemma än att få tillbaka nånting och vara hemma en vecka till, så resonerar i alla fall jag.

Håller på att städa iordning lite i mitt rum. Efter två veckors sjukdom såg det helt förjävligt ut vill jag lova, så inte ens bild läggs upp, haha! Efter det ska jag ta mig en varm dusch, köra ansiktsskrubb, mask, helkroppsskrubb och hårinpackning. Muuums!

I en vecka framåt kommer jag lägga ut olika hemmatillverkade kurer för att få ordning på hyn, bra va?:D

ff


RSS 2.0