Torsdag

Heeeeeeeej!

Idag har jag mer energi och inte alls lika ont i armen, den gör ju fortfarande ont. Det känns som en kraftig träninsvärk idag och det är ganska skönt att det gått över så mycket :)

Jag ska försöka få ordning på mitt liv idag, plugga lite, städa och duscha! Känner mig hur äcklig som helst - har inte kunnat duscha håret sen i måndags så det har blivit att sätta upp det i en knut! Men vad gör det när man ändå bara är hemma? Uschusch, ska massera hårbotten riktigt länge idag så jag får bort all skit :) På tal om det skulle jag kunna skriva ner de olika smutsen vi har i håret och hur man får bort dom!

Det finns tre olika "kategorier" med smuts som vi kallar för fettigt hår.
Salter och mineralämnen (tex svett från hårbotten och talg) : Går bort genom att man sköljer med vattnet.
Fetter och oljor: De är olösliga i vatten, man behöver därför tillsätta en tensid alltså schampo i detta fall. Kombineringen av shacmpot och vattnet tar bort det mesta av oljor och fetterna. ( Man kan ha använt en dålig prudukt som inte går att få bort från hårstråt, det går dock inte bort då.)
Sot och damm: Det är små korn som inte går lösa i någon vätska, kornen kan till viss del gnuggas bort (massera hårbotten) och sköljas bort med vatten. Dock försvinner inte all sot och damm - det tas bort när man tillsätter schampo och sköljer med vattnet.

Nu ska jag fortsätta städa lite och dricka mycket vatten så min yrsel och huvudvärk försvinner, en promenad med Madde blir det nog sen också!

Ha en underbar dag, kramis



Ibland bara älskar man Pariseviken!
afSEFs

Spruta = sjuk?

Hej hopp!

Idag är det den mindre positiva och glada Cornelia som sitter och skriver.

Det började i måndags - vi tog sprutan.
Efter några timmar började jag få ont i armen - dock blev vi tvingade at rulla permanent ändå och i slutet av dagen va det ett permanentprov. Det gick ganska bra och jag fick ett solklart VG på 56 minuter! Tycker det är bra med tanke på att jag aldrig rullat permanent i skolan mer än kanske tio spolar och det är inte ett helt huvud.
Va väldigt arg i måndags och trött på allting. När jag kom hem - vid sextiden mådde jag skit. Armen värkte sönder, febern började komma och jag va yr och mådde illa. Och som pricket över I hade jag redan ont i halsen och va förkyld. Jag sov knappt nånting den natten - vaknade i omgångar, grät, somnade, vred och vände och grät. Efter en stund gick det inte längre och jag gick upp, kollade in hos mamma och såg att pappa inte va hemma så jag la mig brevid mamma och kände mig lite tryggare:) Igår blev allting dubbelt så mycket värre. Jag kunde knappt röra mig utan att gråta, den smärtan skulle jag inte ens önska min värsta fiende! Kroppen värkte och huvudet dunkade. På kvällen kom min räddning när mamma ringde sjukvårdsupplysningen och vi fick godkännande om att ta värktabletter! Gud så skönt jag har sovit inatt kan jag lova.
   Nu idag är jag trött, förkyld, yr och mår illa. Armen värker fortfarande förstås men den blir bättre :)

Har hört att den här sprutan inte ens ger 100% skydd mot svininfluensan och att man kan få den ändå, känns ju sådär jättekul! Ångrar faktiskt att jag tog den, fyfasen.  Mina stueidagar har gått åt till soffan och sängen, har kollat på fler filmer än jag nånsin gjort tror jag, haha!

Nu ska jag återgå till den obekväma soffan och hoppas på att få lite sömn och bli bättre. Vilket positivt inlägg det blev idag känner jag, men det blir ändring när jag blir frisk! :)

Hoppas nu är friska, annars får ni krya på er! <3

sprutdags

Godmorgon på er :)

Nu har jag ont i magen och det pirrar i kroppen, jag är nervös inför sprutan.
Vad jag har hört blir det värre om man spänner sig så jag får försöka slappna av..

Min hals värker som skit och det känns som jag inte kan andas. Har redan tagit två muccoangin för att lindra smärtan lite, dosck hjälper det inte alls mycket. Hoppas bara det är vanligt halsont och ingen halsfluss eller körtelfeber - det går nämligen på skolan nu.

Och idag är en dag jag har haft tid och ork att sminka mig, känns underbart! :)
Kört på osminkat ett bra tag nu, lite mascara ibland annars ingenting. Visst är det skönt, men man känner sig fräshare med smink :)

Nu ska jag fixa håret och sen gå till bussen i vår sköna Afrikavärme.


Morgonbild gillar vi starkt, haha!
afs

Love, C

Snart är det första advent och julmusiken är på full rulle!




Jag har snöat in på ett par jullåtar, på tal om jul fick jag till det ganska bra! ;D
Mina favoriter just nu:
All I want for christmas is you (den ni kan lyssna på ovanför)
I may be winter outside
Last christmas
Julen är här
En stjärna lyser så klart
Barn och stjärnor
Närjuldagsmorgon glimmar
- den är ju bara för fin när barnen kommer in och sjunger.

Julkänslan kommer mer och mer och jag längtar tills man sitter på julafton är är full av energi som ett litet barn! Den känslan känns det som jag aldrig kommer komma ifrån, haha.

Nu ska jag sova och förbereda mig på sprutan, håll tummarna!

Love, C

Och så var det söndag igen..

Veckorna går sjukt fort nu för tiden!
Denna vecka har varit jobbig och dom två studiedagarna kommer gå åt till att vila ut och plugga engelskaglosor.

Tänkte slänga upp ett hårtips framför allt till blonda;

Ser håret grönt ut?
Det beror på att kloret i vattnet tar med sig kopparsalter när det färdas genom våra vattenrör. För att få bort det gröna i håret, som varken vatten eller schampo tar bort, kan man köpa askorbinsyra (finns i kryddhyllan i vanliga mataffärer).
1, blanda två skedar askorbinsyra i ett glas med ljummet vatten.
2, rör om tills en lösning bildas.
3, Skölj lösningen över håret.

Och svaret till er som undrar om det verkligen funkar - ja det gör det!
Vi testade en labb i skolan där en hårslinga blivit riktigt grön löstes upp och blev blond igen.

Här hemma är det så hiiiimla kallt, dock tycker mamma det blir för varmt om man sätter på mer värme. Vinterkläder på! (Y)

Ha det bra och hoppas någon fick glädje av tipset :)

Love, C

Slänger in en mysig sommarbild och hoppas på att den kommer snabbare!
pariseviken

Lördag förmiddag!

Hej hopp :)

Nu ligger jag i Jackys säng med Jacky och Milan, så mysigt vi har det :)
Milan har varit jättegullig och snäll - och det humöret gillar vi som bäst.

Kom och tänka på att jag borde åka och hälsa på faster snart, va ett bra tag sen nu.

En liten snabb uppdatering på veckan:
Måndag blir det spruta vid tio, sen frisörlektion till halv sex.
På tisdag och onsdag är det studiedag, hoppas inte jag åker på någon sjukgrej av sprutan!
Torsdag har jag inget planerat, ska nog plugga lite och ta det lugnt :)
På fredag ska jag se idol, kanske tillsammans med någon fin vän.
På lördag till söndag kommer baby, åh vad jag längtar
!

Nu ska jag återgå till myset med dom bästa, :)

Ha det så jättebra så kommer det kanske en uppdatering senare.

Love, C

Det är dags för fredagsmys!

Ja, åh så jag längtar tills fredag, då är den nog mest hektiska vecka för mig över plus att det blir mys med Malin a.k.a MVGfrillan!

Jag lägger bloggen lite på sidan tills jag känner att det lugnat sig, förmodligen kommer det ett inlägg på fredag om något spännande - jag har ingen fantasi! Är det ingenting ni vill veta? :) Kommentera så kan jag se vad jag kan göra åt saken, ;)

Nu ska jag ta en dusch och sen plugga ännu mer, suck!

Sov gott och dröm sött!

Love, C

MVG!

Heeej :)

Igår var det full rulle hela dagen, först stog jag och repeterade ökande längder på Maggan (mitt fina dockhuvud) och hon blev jättenöjd! Efter Maggans klippning gick jag och mötte Malin som skulle vara levande modell för momentet, vi började kolla igenom och schamponera och sen började klippningen. Det kändes jättebra! När min lärare kom och kollade sa hon plus på plus på plus (Alla plus är Mvg, för ett minus sänks betyget ett snäpp.) Och när sista sidan på huvudet var kollat hade jag alla plus, såååå härligt!
   Nu är det bara kämpa kämpa kämpa!!

Jag kommer inom kort tid behöva en graderingsmodell, letade på google nu efter en bra bild, men jag hittar ingen.. Det är en inklippt nacke iallafall, hör gärna av er om ni känner er manade att testa något nytt!:D

Som sagt - hade klipprov igår + ett teoriprov och ett prov jag missade i fredags när jag va sjuk. Imorgon har vi matteprov och på torsdag med och på fredag har vi prov inom frisör igen +++++++++++ tre inlämningsuppgifter och en engelskabok på 200 sidor, välkommen till gymnasiet! Usch vilken vecka det här är.  No lifer numb. 1 - yes I'm here!  :/

Nu måste jag plugga matte, sov gott sötnosar! :)


Söndagar är alltid tråkiga.

 

Jag har gått och blivit tokförälskad i den här låten. Den är ju sååå bra!

Min söndag har varit både bra och dålig.
Vaknade och hade så ont i huvudet och ville mer än allt stanna kvar i sängen. Men mina föräldra drog upp mig och vi skulle till någon pappa kände - jättekul kände jag! Vi åkte dit och yää så roligt det va. Det ända som hände va att mina hälar började värka och jag gäspade hela tiden, haha! Efter åkte vi iallafall ut till "lilla tornby" och köpte något till badrummet på cheapy vi tog även en sväng in på ÖB och köpte tuggummi! ( Big love<3 )

Igår fyllde vår lilla Anastazija 16 år och det blev fest!
Till en början va det riktigt mysigt och kul, det spårade dock ur (som det brukar göra) och saker togs sönder. Jag Malin, Jennifer och Knarik gick bara en stund efter att det började saboteras och ringde efter skjuts hem! Vilken kväll säger jag bara - den slutade i tårar för många.

Nu ska jag lägga mig och läsa på till klipprovet imorgon! :)

Sleep tight gullisar!

Pussss, C


Vad bjuder lördagen på?

Godmorgon! :)

Att ha ätit, duschat och vaknat till innan tio en lördag och vara utvilad känns riktigt skönt!
Idag mår jag mycket bättre, tröttheten sitter kvar men allt annat har släppt lite granna:)
Mamma och jag ska åka ner till stan och kolla på jacka idag, funderar på beige, svart eller röd, får se vad jag hittar för kul :) Sen ska jag nog till Malin en liten stund, chilla och prata ur oss lite, det kan verkligen behövas ibland + att det är final i körslaget ikväll! OCH om Stefan vinner över Ola tänker jag aldrig mer kolla på lörslaget. Ni som kollar på körslaget vet att Olas kör är en kör med endast killar/män vilket ger en rysningar i hela kroppen. Den kören har fått mig till tårar flera gånger och jag kan inte sluta lyssna på dom, så oerhört bra!

Här är det bästa framträndandet av kören - enligt mig.
Sit back and enjoy:)



Igår åkte Eddie ut från Idol - bra tycker jag!
Han är duktig, men dom andra är snäppet bättre än honom ändå.. Nästa gång tycker jag det är Rezas tur att lämna idol. Erik och Maiette vill jag se i globen, och självklart vill jag att Erik ska stå som vinnare!

Det blir nog en ny uppdatering sen om något som har med hår att göra kanske?! :)

Love, C

Sjukdom, tristess och trötthet.

Hej alla glada, sjuka, trötta, friska läsare!

Nu har jag återigen lyckats bli sjuk!
Jag kände redan igår morse att jag käknde mig dålig men gick ändå till skolan, efter första lektionen sa min kropp ifrån och jag gick hem. Kände mig vääldigt nertryckt av en lärare på skolan och kände mig för stunden helt värdelös! Jag kom hem och tog tempen och det visade att jag hade feber - kroppen värkte och näsan rann. Så igår blev det endast vila vila vila! Tror det är vad min kropp behöver nu, mycket vila och stillsam tillvaro. Idag mår jag lite bättre skulle dock behöva lite massage på ryggen, har sovit sjukt konstigt inatt.

Jag skulle egentligen åkt till Malin och myst framför idol ikväll, så typiskt att bli sjuk då.. Men det blir mys hemma med mamma och pappa framför idol istället! :) Bara sex idoler kvar nu och ikväll är det väl topplista tema om jag inte fattat fel plus en duett? :) Jag tror det kommer bli en så jäkla bra kväll!! Dueterna har dom verkligen fått ihop så dom passar med varandra - det kommer nog bli en toppenkväll! :)

idol



Nu ska jag försöka scrapa lite framför tv:n! :)

Hare nice så får vi se hur det går med uppdateringarna, haha!

Love, C





Snabbinlägg.

Hej, :)

Nu sitter jag och har data, vill hem och är sjukt stolt över mig själv! Så härlig känsla.
Nu när jag kommer hem ska jag klippa Frida, kommer bli kul :) Sen ska jag nöta in dom där glosorna, känns onödigt när man ändå glömmer bort dom efter ett tag :)

Nu måste jag sluta, skriver nrä jag kommer hem.

Love, C

YES!

Hej sötnosar! :)
Idag tänkte jag stanna hemma från skolan när jag vaknade - min kropp strejkade verkligen. Men jag tog mig i kragen och gick upp ändå vilket jag tyckte va riktigt duktigt gjort! Väl i skolan kom det fram att två tvåor behövde hårmodell så jag och Ida gick glatt ner dit. Mitt hår va verkligen i behov av en klippning - det känns jättebra nu! :) Dock blev det liiite kort, men vafasen, en månad = en cm!

Igår när jag kom hem så möttes jag av världens finaste överraskning.
Mitt rum har varit riktigt stökigt en längre tid och jag har inte haft ork att göra någonting åt det, men igår när jag kom hem hade mamma städat - verkligen en grovstädning. Vikt alla mina kläder, lagt in dom, dammsugit, torkat av och dammat. Det var så underbart att jag inte kunde sluta le. Nu är det bara ny säng som saknas så kommer mitt rum vara på topp!

Och snart är det julafton, jullov, nyår och ny termin! :D

När internet på min dator börjar fungera igen så kommer förmodligen bilder läggas in på exempelvis olika klippningar :)


Love, C


Konstig känsla.

Hej!

Jag har inte så mycket att skriva just nu, jag sitter här i skolan med Frida och väntar på att vi ska börja :)

Måste berätta vad som hände igår.
Vi va barnvakt och kollade på en film som handlade om att dom dödade barnvakter och hon fick samtal av en främling hela tiden. Tror den hette The strange call. Sen sitter vi barnvakt åt Milan och min telefon ringer, dock va det bara Anna men hjärtat dunkade hårt då! På natten drömde jag att min syster va barnvakt och blev skjuten.. när jag vaknade fattade jag inte att jag bara hade drömt - vilket man brukar när man vaknar. Så jag va tvungen att ringa mamma och höra om hon levde när jag inte fick tag på henne och visst gjorde hon det. Även fast jag visste att hon levde hade jag en jättekonstig känsla i kroppen och det kändes som hon va död.. På kvällen fick jag iallafall prata med henne och jag höll på att börja gråta. Det låter nog helt sjukt, men ni som känner mig vet att jag brukar drömma konstiga drömmar, haha! ;D

Idag ska vi repetera två klippsätt och jag hoppas vi får klippa en hel del, har saknat det! :)


Slänger in en bild på efterlängtade vovven, voff voff!
dfv<adf

Love, C


Dålig uppdatering!

Hejsan hoppsan!

Nu har det varit dålig uppdatering igen - men jag har haft fullt upp i helgen!
Jag gick till Jacky vid elva på lördagsmorgonen och tog över Milan från Niclas - sen dess har det varit full rulle!
Jag och Jennifer har haft en väldigt trevlig lördagskväll,
Idag städade jag Jackys lägenhet så gott jag kunde och gjorde så det såg någorlunda bra ut, sen tog jag med mig mig Milan till farfar där vi skulle fira fars dag, dock drog jag mig tidgare för jag inte orkade lyssna mer på en het argumentation.

Nu ser jag på ensam mamma söker och hoppas baby kan prata i telefon ikväll, bara 19 dagar kvar!!!!!!!!

Sov gott, :)'

Love, C

Äntligen helg!

Hej :)

Inte så bra uppdatering som i början men nu kommer det ett inlägg. Har haft fullt upp med att ta mig igenom dagarna, men nu hoppas jag på en rolig helg så jag klarar nästa vecka också! :)

Idag hade vi bara teori i skolan - dock var det ganska intressant. Vi hade även prov vilket inte gick alls bra, usch!
Efter vi slutat tvättade Bella mitt hår, vilket va välbehövligt! För det är verkligen inte kul att inte ha en normal dusch hemma. Vi renoverar badrummet just nu - så vi har en hemmaanordnad dusch i tvättstugan bestående av en planka, lite ståltråd, rockring och två draperi, jippi så kul det är att duscha där! :D Tar varje chans jag får att duscha hos någon annan!

Jag ska gå och lägga mig, klockan tio en fredag?
Aja, min kropp måste vila nu!
Imorgon blir det att vara barnvakt från elva till sex på söndagkväll, vi får se hur det går! ;D

Pussss, C

Skolan

Hej :)
Idag känner jag mig riktigt sjuk, känslan av att vara nära på att svimma för att benen dviker och man är ur är verkligen inte roligt. Jag drog mig hemåt efter min redovisning - vilket var anledningen till att jag gick till skolan. Dock var det sista dagen men vafasen, gör ju inget alls med närvaro även om man inte är på topp :)

Ikväll blir det att sova tiiiidigt, så jag är utvilad, ska försöka gå till skolan imorgon men säger kroppen ifgrån sk ajag för en gångs skull lyssna på den!

Tänkte bara skriva hur läget va, hoppas iallafall ni mår bra och är krya! :)

Juste, ska förmodligen ta svininfluensasprutan imorgon istället för att vänta tills vi ska ta den i skolan. Är livrädd för den här bomben som ska slå ner med svininfluensan nu så jag vågar inte vänta, haha!

Love, C

Klipp!

Hej! :)

Jag ogillar starkt bloggen idag! Jag satt i skolan och skrev ett jättelångt inlägg - datorn sa error! Här om dagen skrev jag ett inlägg här hemma och det går inte publicera - blir trött på det!

Iallafall så klippte jag Jessica idag, och jag är nöjd! Skärde in hennes lugg, vilket jag aldrig gjort förr men det blev jättebra! :) Frågan är när Jacky vågar sig på en klippning? Haha!

Jag har inte tid att skriva mer nu för nu är det massa plugg, men jag återkommer imorgon, ska nog även träffa Beccabus då - hoppas på det bästa!

Godnatt på er, <3

Såhär framåt sängdags!

Dagen har varit rätt värd iallafall och jag har kommit fram till att jag inte vill ha hund! :D
Dock har vi världens bästa hund här nu - hundvakt! Så himla lugn, gör inte ett väsen av sig och kelar hela tiden, kryper upp i knät och ska kramas, åh - dom stunderna är underbara!

Jag gick iväg till Jacky och så kom Jessica, dom gick och handlade lite och sen blev det prat! :) Jacky kom hem med det där nya omtalande schampo tresemmé och det va extrapris på östenssons, två 900 ml's flaskor (schampo + balsam) för 90 kronor! Ordinarie 90 kr per flaska, kap säger jag bara! Så på vägen hem tog jag en sväng förbi Östen och införskaffade mig det, ska prova't imorgon :)

svg<s
Såhär ser flaskorna ut, jag köpte för färgat hår.
Färgschampo ska användas före schampon för torrt och slitet hår för er som har färgade hår! :)

Nu är det sovdags, hoppas dagarna rullar på fort som tusan fram tills min baby kommer hit <3

Sleep tight, C



Wiiiie!

Hej! :D

Skoldagen vi alla fruktade mest, men det gick toppen!
Amanda, en tjej i klassen, hade genomgång på huden och den var kanonbra! Sen gick Bisse igenom lite blandningar med oss och vi antecknade. Skoldagen slutade halv två - så jäkla nice!

Jag som tidigare skrev att alla schampon dom gör reklam för på tvn ska man inte använda så såg jag en reklam för Wella - vilket är ett bra märke, då kom på att vår lärare sa att 90% är skit vilket inte inkluderar Wella. I de flesta schamporeklamer förekommer frasen"9 av 10 frisör rekommenderar detta" - det är bullshit. Man ska inte tro så mycket på reklam. Visst är de schampona billiga och frisörschampon dyrare - men frisörschampon är så himla mycket drygare och räcker mycket längre! Min syster kan jag slänga in som exempel, förr gick en flaska åt fort som tusan sen fick hon ett frisörschamp och har kvar flaskan än, och det är säkert en och en halv månad sen - då har hon tjockt hår! Det är värt pengarna säger jag bara, Goldwell är mitt favoritmärke just nu, prova er fram om plånboken räcker till. Dels är dom inte bara bättre, utan dom känns desto lyxigare!  

Hoppas verkligen på att mina doftljus har kommit idag! Åh, vilka underbara dofter - önskar man kunde lägga upp dofterna här i bloggen. Visst skulle det vara härligt att gå in i en blogg och en svag, god doft smyger sig fram? Det är ju nu man vill ha ljus! Tända doftljus, krypa ner i soffan med en filt och kolla ut på den mörka och kyliga tillvaron. Så underbart! Ska nog slänga in en vinterbild! :)

Imorgon sätter skolan fart på riktigt igen, suck!

Får se om jag hinner skriva mer ikväll, ska kolla på Jackys nyfixade lägenhet om en stund, och sen börjar ju faktiskt Ullared's serien på tv! :D

sfv

Love, C




God morgon!

Hej :)
Igår skrev jag ett jättebra inlägg och blev jättenöjd - sen går det inte publicera inlägget? Då blir man lite småirriterad. Sen kom jag inte ens in på bloggen under hela kvällen, då blev jag ännu mer irriterad.

Nu sitter jag i skolan, har en halvtimme kvar tills jag börjar min lektion som pågår till halv sex ikväll, känns väl sådär men vad gör man?

Till schampo - det är inte bara att ta vilket shampo som helst som vissa tror, iallafall inte för att håret ska må bra.
För att håret ska må bra - använd schampo man kan köpa hos en frisör.
Dom flesta shampon man köper i affären innehåller till största delen vatten och i längden blir det ett väldigt dyrt vatten. Vissa schampon lägger sig som en gummihinna över hårstrået vilket är skadligt för hårstrået måste kunna "andas".


Svarta listan:
Fructis
VO5
Head and shoulders 
Sen kommer jag inte ihåg fler.

Ha en sak i huvudet - alla schampon som det görs reklam för är skadliga för håret.  

Love, C

Besökare!

Åh så kul det är att besökarantalet bara ökar och ökar :)

Någon som har städtips som gör städningen lättare och roligare?
Här hemma är det svinkallt och jag har ingen motivation alls till att börja städa!
Några städtips från mig (dock fungerar dom inte för tillfället) :
# Tänd doftljus
# Börja på ett ställe - jag föredrar golvet.
# Börja med kläder (om det är det som ligger på golvet)
# Gör färdigt ett ställe innan du börjar på ett nytt! Annars blir det lätt rörigt.

Jag kom även på mig själv nu. Visst är musik alltid trevligt - men lyssnar man från datorn lockar den mer än städningen och man blir lätt fast. Ett bevis är detta inlägg, usch så tråkigt det är att städa!
Jag tror jag ska börja skriva en önskelista till julafton i väntan på snön!




Love, C

Godmorgon

Godmorgon läsare!

Om någon mer kollar på körslaget måste ni väl hålla med om att Stefan borde åkt istället för Amy igår? Blev nästan lika besviken som när Andreas Lundstedt åkte, han som va så bra! Fast har man inte röstat ska man egentligen inte klaga så jag ska väl vara tyst! ;D

Igår skulle jag egentligen ha börjat med mamma och pappas julklapp men jag blev mer sugen på julkort så det blev två stycken istället! Så ovanligt att jag bestämmer mig för en sak och gör en annan menar jag, haha!

Nu sitter jag här och har precis tagit bort nagellacket och ska måla på något nytt, får se om det blir något roligt eller enfärgat:) Är det någon som har förslag på roliga eller häftiga naglar ? Skriv gärna så publicerar ja dom här på bloggen :)

Idag är en dag jag behöver komma ut och göra något - tänkte höra med Jennifer om hon vill träffas en stund :) Visst är det skönt med lov men vad seg man blir om man inte hittar på något om dagarna! Skulle gärna haft sommarlov nu och ha avklarat ettan. Så kul är det inte i skolan nu efter lovet när vi vet att vi från halv elva till halv sex ska sitta och nöta in teori om blandningar! Dock är det nödvändigt - men HV1FR rekomenderar att dela upp det! Saknar att klippa också :/ Känns som det va sjukt länge sen och som man har tappat en del, får nog läsa igenom dom olika klippsätten någon dag här i veckan :)

Om internet funkar skriver jag mer ikväll och då kommer även rekomendation av shampoo! Checka in då med :)

Love, C

RSS 2.0