Sjukstuga!

Näääästan frisk! Med betoning på nästan dock. :(
Ikväll ska iallafall jag ge mig ut i den kyliga men friska luften för första gången sen i torsdags, det behövs kan jag lova! Frågade Jennifer om hon ville följa med och söt som hon är så hänger hon med :)

Idag ska jag väl försöka städa mitt rum, har börjat lite och nu ser det någorlunda ut vid datorn :)
Längtar tills vi tar ner det här jäkla "barbordet" och 120sängen flyttar in i mitt rum, mums <3

Att spara pengar till en ny dator har inte gått alls bra! Så länge pengarna är på kortet och jag är omedveten om att dom finns där är det inga problem men så fort dom hamnar i plånboken tar dom slut, och vad går alla pengar till? Jag har ingen aning utan en dag är dom bara slut, huhu.

Nu ska jag fortsätta städa, ska lägga in två av låtarna som spelas för fullt i min blogg i nästa städpaus :)


Andra avenyn

Jag måste nog säga att jag underskattat andra avenyn.
Dock är det väl ganska bra att jag haft några avsnitt att kolla igen nu när jag är sjuk. Det är en serie som verkligen fångar in tittarna och jag har lust att hoppa in och skrika gör si och gör så till vissa personer! 
   Idag har jag återigen bara legat ner och inte orkat göra nånting. Jag och mamma tittade på en film, tror den hette flickvänner från förr eller liknande. Faktiskt ganska bra film det med, en typisk Corneliafilm! Efter det så har jag bara legat i min säng med datorn och haft AndraAvenynmaraton, men nu är det bara två avsnitt kvar och jag är ifatt. Vad ska jag nu göra imorgon ifall jag mår lika dåligt?:O Jag får väl helt enkelt hitta ett nytt program som finns på webben att kolla på :)



Min kropp skriker efter umgänge, motion, frisk luft och ett normalt liv. Det känns som jag snart kommer ha liggsår på hela kroppen, den ömmar otroligt mycket. Jag är rastlös och vill inte ligga still längre, jag vill inte vara hemma. Vem sa att livet var lätt?
   Nästa helg har iallfall älsklingen permis och kommer hem hit! Då löser sig nog det mesta och Cornelia blir back in buissnes!

Måste även tillägga att jag blir riktigt glad när jag ser den här bilden på Roxana i Andra Avenyn.

roxxy


Veckans blogg?

Vad tycker ni, ska jag börja med veckans blogg?

tänkte ha veckans blogg vilket innebär att ni kommenterar och länkar med er blogg och jag kikar in och bedömmer vem som blir utsedd till att ha veckans blogg. :)  Detta gör jag dels för att min blogg ska bli mer intressant men mest för att bidra till att ni, mina läsare, kan få fler läsare i era bloggar genom en bedömning och en länk här i min blogg! :)

Jag tänkte att jag testar en vecka och går det bra så fortsätter jag.
Kika in under nästa helg för att se vinnaren, om det nu blir någon!;D

Nu ska jag sova :)

corneliablomma


skriva-av-mig-inlägg

Jo, jag är ganska nere i skiten nu som ni kanske har förstått. Och denna kväll har inte slutat alls bra så nu blir det avskrivning direkt från hjärtat!

Jag tror jag håller på att bli tokig?
Som sagt - jag är trött på att vara sjuk och tårarna kommer automatiskt.
Jag vill för en gång skull bara frisk! Men jag orkar inte kämpa emot min egen kropp längre, det tar för mycket på mina krafter. Jag kan inte längre vara så stark jag egentligen vill. Jag måste gå in i mig själv - vila upp mig och försöka få ordning på mitt liv nu. Har ni några förslag på vad jag ska göra? Jag ska iallfall vila upp mig ordentligt nu och när jag känner att jag mår bra igen ska jag ta tag i träningen, skolan och vardagsrutinerna igen för just nu funkar ingenting som det ska..

Och jag kan säga er att jag längtar så himla mycket efter att få träna - gymma! Har aldrig kännt mig i så stort behov av det som nu, när jag inte kan göra det.

Så vad har jag gjort idag?
Jag har legat i soffan hela dagen och haft "våra bästa år" maraton!
Sen kom mamma hem och vi kollade på a cinderella story och sen åt vi god mat, let's dance bjds kvällen också på och mina fyra favoriter höll ledningen :) Sen kollade jag och pappa på " Min stora feta grekiska resa". Dock somnade han efter typ tjugo minuter så jag fick se den själv, men den va väl hyfsat bra :)


Mobilt bredband - hiss eller diss?

Vi ska ha mobilt bredband på prov till min dator nu i två veckor - jag tycker det fungerar alldeles utmärkt en så länge.

Vad tycker ni, hiss eller diss till mobila bredband? :)




corneliablomma


Hos Jacky :)

Hej läsare, det va ett tag sen jag skrev nu men det är fullt upp :)
I helgen va älsklingen här, riktigt trevligt och mysigt, igår röck han in i lumpen vilket känns sådär.. Riktigt jobbigt att säga hejdå´, iofs är det väl det varje gång men nu är det värre eftersom jag inte vet när jag får träffa honom nästa gång. Vi kollade på en film om hur det är att vara i lumpen och fyfan säger jag bara, jag skulle iallafall aldrig palla! Får hålla tummarna för att det går bra för honom :)
 Igår hade vi permanentprov i skolan och min faster var gullig och ställde upp på att vara min modell. Det gick väl sådär med rullningen för håret var "glasigt" alltså väldigt svårformat och halvträligt. Min lärare skulle prova och sa att det va svårt och det känns skönt att en som jobbat som frisör så länge säger det, haha! Resultatet blev iallafall kanon! Lockarna blev jämna och grymt fina, wiho!:)
 Nu ligger jag i Jackys soffa och har sjukt många tankar i huvudet. Milan är för go alltså! Förut välte han ner allt som stog på fönsterbrädet och det inkluderade en blomma så mattan blev full med jord. Han gick då och hämtade dammsugaren utan att han blev tillsagd att göra det och började dammsuga. Jag blev så himla chockad att jag va tvungen att filma sötungen, bara två år! Sen säger han " uss" och putar med läpparna hela tiden, gud vad jag saknat den killen alltså! ;D

Jag ska nog åka och handla med mamma sen och sen sova. Imorgon blir det skola igen och sen ungdomsmottagningen :)

corneliablomma

Trött

Idag har inget speciellt hänt, fick tillbaka alla prov från terminen som varit och det har gått bra. Vg rakt igenom förutom ett prov om atomer och joner osv, jag är stolt! :) VG ++ och MVG på klipprov också, wihoo!
  Imorgon skak jag ställa upp som modell till en tjej i klassen som ska göra permanentprov, så imorgon blir det permanent! :)

Mitt godnattprogram (Paradise hotel) laggar som fan så det blev inget ikväll, tummen ner! Blev ett väldigt kokrt inlägg eftersom min kropp strejkar, blä!
   Imorgon vid tre kommer faster Anna som ska bli klippt inför måndag då även hon ska bli lockig och sitta modell åt mig på permanentprovet :) Halv sju kommer min baby till Motala. Jag hoppas han går med på att kolla på Let's dance, annars får han göra det ändå, haha!(a)

Ne nu måste jag sova - ännu en dag i skolan väntar imorgon.
Vem sa att man är utvilad efter lov? Jag behöver meeeeer lov!

Godnatt gullungar!<3


Det känns att vardagen är i full gång.

Hej sötnosar!

Idag mår min kropp typ bajs. För få sovtimmar sätter sina spår och det är ett måste att få in vardagsrutinerna igen! Har klippt Jacky idag, det blev bra och hon blev nöjd villket är det viktigaste - då är jag nöjd! Fick även träffa Milansötnosen som jag inte träffat på länge, riktigt roligt :) För övrigt åker jag buss-är i skolan-åkker buss-äter-pluggar-äter-sover det ända jag gör nu känns det som, haha! Har gjort färdigt en uppgift som ska in på fredag vilket känns riktigt skönt och så har jag börjat plugga till ett prov, dock är det imorgon och jag fick reda på det idag. Jag vet vad Cornelia gör halv sju på bussen imorgon iallafall! 
   Är verkligen i behov av fredag då Mattias kommer upp till mig och myser igen, mumma på det va! :)
   Nu ska jag se på en godnattsaga - paradise hotel.

Sov gott gullisar, pussss

Det känns att vardagen är i full gång.

Hej sötnosar!

Idag mår min kropp typ bajs. För få sovtimmar sätter sina spår och det är ett måste att få in vardagsrutinerna igen! Har klippt Jacky idag, det blev bra och hon blev nöjd villket är det viktigaste - då är jag nöjd! Fick även träffa Milansötnosen som jag inte träffat på länge, riktigt roligt :) För övrigt åker jag buss-är i skolan-åkker buss-äter-pluggar-äter-sover det ända jag gör nu känns det som, haha! Har gjort färdigt en uppgift som ska in på fredag vilket känns riktigt skönt och så har jag börjat plugga till ett prov, dock är det imorgon och jag fick reda på det idag. Jag vet vad Cornelia gör halv sju på bussen imorgon iallafall! 
   Är verkligen i behov av fredag då Mattias kommer upp till mig och myser igen, mumma på det va! :)
   Nu ska jag se på en godnattsaga - paradise hotel.

Sov gott gullisar, pussss

Morgonpigg!

Igår tvingade jag mig själv att somna runt tio, det är riktigt jobbigt att behöva sova när man inte är trött. Men för att orka med måste jag få sömn.. Idag vaknade jag iallfall av larmsignalen sattes igång vid fem och jag är stolt över mig själv att jag gick upp då med! I vanliga fall brukar jag snooza gång på gång tills jag inser att det bara är en kvart kvar tills bussen går (det tar sju minuter att gå) och då blir det stressigt. Att stressa på morgonen vet vi nog alla att det verkligen inte är någon hitt, usch och fy. Jag får iallafall riktigt ont i magen av att behöva stressa det första jag gör och har svårt för att gå ner i varv sen när allting är lugnt igen.
   Andra skoldagen avklarad, hu. Vårt schema inför denna termin ser inte lovande ut. Ännu längre dagar och ingen sovmorgon alls, hur ska kroppen orka? Ska slänga upp en bild på schemat någon dag så ni kan få se att frisör verkligen inte är en slapp linje utan helt tvärt om, plugg plugg plugg. På fredag är det prov om hår och hudförändringar och på måndag är det permanentprov, fy fy.

Jag tycker att det är jättekul att ni kommenterar och speciellt när ni fråga mig saker som har med håret att göra :) En tjej frågade om bra inpackningar och jag tänkte skriva lite tips till er alla, dock inte idag för det har jag ingen ork till, haha! Positiva tjejen här känner jag;D

Jag hoppas iallfall att ni haft en superduperbra start på denna veckan!

Jag saknar sommaren något grymt mycket, vilket dom flesta förmodligen gör. Tänk om det skulle vara så enkelt som en omröstning så skulle vi få den årstid som fick flest röster, då kanman ha vinter för en vecka med snö och mys och sen återgå till sommaren igen, Jättebra idé tycker jag! :D
pariseviken



corneliablomma


Jag jublar, verkligen!

Usch fy och blä!
Idag drar skolan igång igen, jippi, känner mig så himla opepp så det är inte klokt. Hade hantverksorientering (som jag även säger "frisör" till. Så nu vet det till någon annan gång :) ) och det gick verkligen inte bra! Som tur är säger vår lärare att det inte är lätt att klippa hela huvudet med uniform, som det så fint heter. Tur att det är lättare att klippa människor än dom där dockorna säger jag bara, fy för dom!

Nu ska jag iallafall inte klaga mer och äta lite, mamma har gjort god mat och det doftar i hela huset, mmmm! Sen ska jag skriva rent en svenskauppgift och göra färdigt naturkunskapen, rolig kväll! (Y)

Blev ett kort inlägg, har ingenting att skriva om, haha!

Sov gott alla, för det tänker jag göra och det är tidigt för en gång skull! :)

corneliablomma


Usch för söndagar!

Idag är det söndag...igen. Vad relaterar Cornelia söndagar till? Jo, plugg! Och det är just vad som står på schemat idag, blä. Imorgon börjar även skolan och jag är inte alls sugen, hur vore det med bara frisör och inga andra tråkiga lektioner som matte, svenska, engelska, naturkunskap osv. Men nu ska jag inte vara en negativ tråktjej, inte alls kul att läsa om sånt :)
   Jag ska fixa mammas naglar idag också, och hon ska noppa mina ögonbryn. I högstadiet hade jag jättefina ögonbryn och noppade dom varje dag, dom var alltid fint formade och inte ett ända hårstrå syntes. Vart tar all tid och ork vägen?! Tänkte också göra en rejäl skönhetskur idag och få lite energi nu till skolan. 
 
I min skönhetskur ingår:
- Kroppsskrubbning
- raka benen
- fila fötterna
- hårinpacking
- skrubba ansiktet
- ansiktsmask
- Solning ( om man hinner vilket jag ska försöka idag!)
- insmörjning av hela kroppen!

Nu måste jag sätta fart så det blir någon solning ikväll!

corneliablomma


Bloggen växer!

Hej :)

Det är så himla kul att kolla statistiken på bloggen och se hur allt fler går in och läser varje dag, Ni gör mig glad! :) Att få kommentarer från gulliga tjejer runt om i Sverige är också roligt, min blogg är inte längre den bloggen som bara mina vänner läser vilket är otroligt kul! :)

Idag blev jag väckt tusen gånger som vanligt, varför lyckas man alltid somna om? Och usch så trött jag va när jag vaknade, blev alldeles för lite sömn inatt. När jag kom upp gjorde jag iordning frukost och blev så fruktansvärt sugen på vatten, jag tog med mig mina två mackor och ett stort glad vatten och gick in till tvn och kollade på ett avsnitt av 'våra bästa år'. Någon mer som följer det? Så sjukt seg serie egentligen, men har man en gång fastnat är det svårt att missa ett avsnitt, haha!
   Jag och mamma åkte ner till stan efter det. Fick ett par nya skor, dock inte för snygga men riktigt varma och mysiga. Den kalla vintern tar kol på mig. Köpte även smink och nagellack från H&Ms egna märke som dom hade 50% på, riktigt nice! :) Ett par nya leggins och mascara blev också inhandlat.
 
Måste nämna att första let's dance programmet hade hög standard, roligt att se folk som kan dansa redan från första programmet :)

sdg


Nu ska vi iväg och hämta pappa på jobbet och sen är det sömn på schemat!

corneliablomma

Taccopartey!

Nu ska jag lägga mig, tänkte bara skriva att ikväll har det varit en bra kväll!
Anna jag och Jennifer har haft taccokväll och den blev lyckad. Vi härmade "hej bloggeen"-tjejen och gjorde en imitation av henne som vi spelade in, haha! Dock inte lika bra som orginalet;D
   Vi kollade på paradise hotel och blev arga på en kille som låg med två tjejer bara en timme efter varandra, hur kan man vika ut sig så i Tv egentligen? Att medverka i programmet är en sak - men att ha sex när familj, släkt och vänner sitter och kollar? Dom borde skämmas.
   Vi kollade på tusenbröder också, ganska okej serie ändå faktiskt! :)
Nu blir det att hoppa i säng för imorgon bär det av till storstan'!

corneliablomma

Utvärdering av mitt 2009!

* Vad gjorde du 2009 som du aldrig gjort förut?
Jag slet som ett djur i skolan och kom in på frisör!
Jag har gjort väldigt mycket jag aldrig gjort förut. Jag blev även mer självsäker och vågade ta mer diskussioner, argumentera och säga ifrån.

* Dog någon i din närhet?
Nej, som tur är!

* Vilka länder besökte du?
Jag höll mig inom Sverige, om man inte kan räkna Skåne som ett land?;D(a)

* Vilket datum från 2009 kommer du minnas, och varför?
17 Maj - Ett år närmare 18!
9 Juni - Nian middagen och 9A's dans till Poker Face!
10 Juni - Sommarlovet var äntligen här!
1 Juli - Fick beskedet att jag kom in på frisör på stranden i Varamon, hur underbart va inte det? :')
18 Augusti - Första dagen på frisör!
16 November - MVG på klipprov
23 November - Tog svinsprutan och blev riktigt sjuk!
28 November - Äntligen blev Mattias min.
24 December - En underbar julafton!
31 November - Nytt år och lämna det gamla bakom sig!



* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009?
Lady gaga - Bad romance
Higher - Erik Grönwall
Medina - sagoland
Eye of the tiger - survivor
Fields of gold - Eva Cassidy
Love is my drug - John Me

* Blev du kär under 2009?
YES!

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Firade hemma med släkten och familjen, på kvällen myste jag med familen.

* Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Massor.

* Hur höll du dig från att bli galen?
Det gjorde jag aldrig! ;D

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Helt klart Mattias! <3
Måste även säga HV1FR!

* Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga:)

* Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Jonna fick lilla Devin :)

* Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Kärlek året ut! Ny dator och kamera skulle inte heller vara fel! :)

* Vad var din största framgång 2009?
Att börja frisör!

* Största misstaget?
Har gjort många misstag..

* Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag ha varit ganska mycket sjuk, mycket på grund av stress och den där jävla sprutan!

* Bästa köpet?
Frisörverktygen!

* Vad spenderade du mest pengar på?
Hår, nagel och sminkprodukter!

* Gjorde någonting dig riktigt glad?
Beskedet om frisör och Mattias <3

* Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, jag hade en väldigt dålig start på 2009, när sommarlovet började vände det och jag kände mig äntligen fri! Sen har det pendlat väldigt mycket men det slutade riktigt bra! :)

* Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit hand om mig själv, prioriterat och sparat pengar!

* Vad önskar du att du gjort mindre?
Tjaffsat med nära och kära <3

* Hur tillbringade du julen?
Först gick jag och systerklappjakt som vi gjort sen vi var små, vi åt julfrukost tillsammans hela familjen och började fixa oss för att åka till farmor där vi skulle äta julmat med släkten. Sen åkte vi hem och öppnade alla paket och jag va riktigt glad! :) Tror även vi satte på en film efter paketöppningen och åt godis.

* Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Ja ni, LEGGINS!

* Vad fick dig att må bra?
HV1FR, Mattias, vänner <3

* Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen på någon kändis har jag nog aldrig varit! ;D

Vem saknade du?
Mina försvunna vänner, vart är ni?:(<3

Kopiera listan och "utvärdera" 2009 du med!


corneliablomma


God fortsättning!

Godmorgon :)
Jag gick precis upp ur sängen och sitter fortfarande med ögonen i kors, haha! Igår kunde jag verkligen inte somna, var hur pig som helst. Vid halv fyra kom i alla fall Johnblund även till mig.
   Igår åkte vi bil nästan hela dagen känns det som, har varit nere i Helsingborg över nyår hos min syster och hennes sambo. Vi har även hjälpt dom att renovera sin nya lägenhet och den kommer bli så jäkla snygg! Gissa vem som är enormt sugen på att flytta? Inte jag ne, nej nej inte alls! ;D Jag längtar tills det är dags att flytta hemifrån, få sitt eget och börja sköta sitt eget liv - bli vuxen! Dock dröjer det nog till studenten..

Det här med nyårslöften har jag bara tyckt varit konstigt för nästan alla bryter dom ändå, inklusive jag. Förra året sket jag i det men i år har jag faktiskt skrivit åtta stycken som är rimliga! Inte "gå ner tio kilo till maj" som man nästan alltid bryter utan mina nyårlöften är

# Tvätta bort sminket, iallafall foundation, rouge och puder.
# Gå upp i tid så jaghinner borsta tänderna på morgonen.
# Smörja kroppen varannan dag minst
# Sluta bita på naglarna.
# Hålla ordning.
# Sköta skolan.
# Vara en bra flickvän.
# Hålla v.v.
och under tiden jag skrev kom jag på ett till
# Uppdatera bloggen oftare!

I onsdags, dagen innan nyårsafton gjorde jag nagelförlängning på tal om naglar. Det blev vita tippar med ett snyggt skimrande silverglitter som "rinner" ner från ena hörnet av nageln. Jättefina och jättenöjd!

Tog en snabb bild med camen så ni får se, dock syns inte glittret så bra :)
fd<

Nu ska jag äta frukost och sen kila iväg till Apoteket. Tycker det är konstigt att man inte kan få ut rabaterade recept i andra städer ifall man är bortrest. Detta blir dagens diss.



corneliablomma

RSS 2.0