Fredagsmys?

Martin är på julfest med jobbet, och jag sitter hemma. Känner mig lite halvt som attjag tillhör en annan religion. Mannen får gå ut och roa sig och kvinnan sitter hemma. Näää ja ente bitter! Haha

Har kollat på xfactor och kan inte säga annat än att jag hoppas Isac åker ut.. Tycker de andra tre är outstanding och verkligen förtjänar en finalplats :)


Promenad

Usch och fy! Ska jag behöva ha på mig allt det här?? Plexus tycker inte det är någon höjdare, men det gör matte! :)


Kaffe!

Efter en väldigt kylig promenad är vi nu inne i värmen! En kopp varmt kaffe framför tvn, det är vi värda nu tycker jag :)

Det var ju även Plexus första snö med oss!! Även om det var väldigt lite så fick han glädjerus och skuttade som aldrig förr. Ska se om jag kan filma ifall det kommer mer snö :)

Sitter och inväntar 'våra bästa år' serien som man kan vänta med att kolla en vecka utan att egentligen missa något. Haha, men är man fast så är man!

Bjuder på en liten egobild också


Bra start!

Jag väger mig nog egentligen alldeles för ofta, men det bidrar bara till att jag blir mer peppad att fortsätta och inte falla för alla sötsaker!

Nu har jag 200 gram kvar tills jag är nere på min första målvikt! Det känns helt fantastiskt. Jag är så glad att mitt sett funkar för mig, för att ha regler och så vidare bidrar bara till att jag bryter dom, tyvärr. Annars hade nog det varit det ultimata :)

Ikväll ska Martin iväg på julfest och jag ser redan fram emot min wook, deeet är bra mat! Gott och inte alls så onyttigt :)

Inatt har det snöat även här, fick en härlig julkänsla när jag kollade ut. Hoppas det kommer i alla fall lite till tills imorgon, då det redan är första advent!


Trött

Efter två dagar som gått emot mig och lite sömn så är jag glad att få ta helg redan idag!

Tänkte dela med mig av en väldigt effektiv och bekväm matlagning.

Stek kötbullarna tills de fått en fin stekyta, kör sedan in de i ugnen. I stekgojset som blir över - häll på lite grädde, soya och krydda! Vips så har man en riktigt god sås. Istället för att stå och hålla på med en till kastrull, ta ut en påse med såspulver, vänta på att plattan ska bli varm för att sen börja göra såsen :)
Och mesans kötbullarna är i ugnen och potatisen kokar så hinner man göra massa annat + att det inte finns någon risk för att kötbullarna blir torra. Helt perfekt enligt mig :)


En inblick, 1

Så, nu har jag lite tid över och ska försöka förklara vad jag jobbar med.

Jag är alltså transportör, på Sahlgrenska universitetssjukhus. Roligt om man tänker på vad jag är utbildad till va? Haha jag har fått måååånga förvånade miner när jag har berättat.

Arbetet är uppdelat i tre kan man nog säga

Maten- man tömmer alla tvättkast och kör in och ut mat till sjukhuset.

Tvätt&förråd- man kör ut rentvätt och förrådsprylar till avdelningar. Det kan vara allt från kanyler till kaffe och barnmat. Man kör också ut små matvagnar, som innehåller 'mellanmål'. Och så har man paket - paket som skickas med tex Dhl som ska ut till personer på avdelningar.. Inte det lättaste då man ofta får leta efter folk för att de ska skriva på.

Apotek- först sorterar och lastar vi lådor med innehåll från Apoteket, sen ska det köras ut och få underskrift. Efter det är det paketen (delas upp på 2 ggr/dag). Sen har man tillverkningen vilket är medicin som ska tas inom en viss tid för att den ska vara färsk. O till slut är den andra omgången av ut o inkörning av småvagnar.

Och såklart - vi kör allt med truck!

Detta är väl mitt arbete i stort, hoppas ni förstår :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1316865/images/2012/pic_50b73dece087c35bcacc8f9c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1316865/images/2012/pic_50b73e00e087c35c4acd9b78.jpg" class="image">


Jävla dag

Denna dag fortsätter i samma spår som gårdagen.. Som var åt helvete.

Har tappat bort alla nycklar som leder till i princip hela sjukhuset, tack och lov kom dom till rätta igen!

Fick en utskällning från gårdagen också.. MEN - nu kan det ju bara bli bättre?:)

Ser fram emot en kväll i mysets tecken!

Bild på det som hände igår:


Får. Inte. Sova!

Det här börjar bli riiiktigt jobbigt nu. Så fort Martin inte är hemma när det är dags att sova så skäller, gnäller och piper Plexus konstant. Vilket innebär att jag inte får sova..

Någon som har något bra tips för att få bort detta??


Fråga med svar

Jag har fått en del frågor om mitt jobb, min rökning, vikt, lite hår och nagelfrågor, om Plexus och om lägenheten!

Jag har tänkt att besvara alla frågor, då jag har tid! Så jag tänkte börja med mitt jobb senare idag :) in och kika sen, ni som är intresserade!:)


Maaaat

9-18 idag, segt i köket och mycket väntan..


Ut och in

Uhf, vilken start på dagen.. Gömde ställa klockan igår så 10.39 vaknade jag.. Hela dagen förstörd!

Martin var precis hemma och åt lunch, så nu kanske jag borde sätta igång?! Har nästan heeela lägenheten kvar att få ordning på inkl sex Ikeakassar med kläder!

Funderar extra mycket på jobb idag. Ska maila Linda och komma igång med naglarna på riktigt ! Blir tokig av att bara gå hemma och vänta på ett telefonsamtal :/


Promenad

Gissa vad, det regnar!! Såååå ovanligt i Göteborg.

Regnjackan på!


Morgonmys

Plexus vägrade gå upp, så nu ligger vi och myser i sängen:)


Sovmorgon

Inget jobb imorgon, så jag tar sovmorgon ända till klockan 7.30!

Maaaassor att fixa. Hela lägenheten känns som kaos, viktiga samtal att ringa och träning. Sounds like a good day for me!

Nu ska jag försöka somna.. Tänker bara på hur jag ska lägga upp mina intervaller, hehe.


Söndag

Min dag i bilder:


Jobb!

Idag kör vi ett jobbpass, 9-18. Kanske inte roligast en fredag men jag ska inte klaga. Cash is king!

Nu sätter jag igång med bloggandet igen, för nubörjar kilona sakta men säkert rasa.. Snart kör jag igång på riktigt! kan knappt bärga mig :)

Det dyker även upp mycket tankar och funderingar när man jobbar såhär 'ensamt' som man gör :)


RSS 2.0