HeltCrazy!

I fredags körde vi på utgång!
Vi hamnade på Harrys och det var galet, mycket studenter och bra musik. Efter tolv firade vi Alexandra som fyllde hela 18 år! Dock blev det tidig hemgång för att vara pigg till jobbet!

Igår jobbade jag som sagt, mitt första arbetspass som personlig assistent!
Efter arbetspasset åkte jag till Alexandra för partey! Hade en himla trevlig kväll.

Galen helg med lite sömn men så jävla värd!

Partey!

Imorse åkte jag hem från Göteborg och min älskling, pretty sad.

Men snart kör jag och Martina på Hugos för lite chillkväll och efter tolv hoppas jag att min älskade Alexandra kommer ut, för då fyller hon 18!! :D


WakyWaky

Idag vaknade jag av mig själv tjugo i tio, blev helt paff!

Jag gick upp och diskade, handla, åt frukost, kollade på våra bästa år och pratade med Alex och Martina! Nu har jag precis gjort negerbollar för att överraska min älskling! Jag har även storstädat köket (Spis, fläkt, kakel, diskbänk, micro, ytor osv) så nu hoppas jag han blir glad! :D

Ska fortsätta med vardagsrummet nu tänkte jag, i väntan på posten! Efter det blir det promenad om Martin inte har vaknat :)

Hoppas ni har fint väder, för här är det mulet och tråkigt..

C iiao♥

CANWEPRETEND?

Skeppåhoj!

Ingen ny mobil idag inte
.. Jävla personal som hade gjort fel så att den kom tillbaka till de som skicka den. Men senast torsdag är den här! :D

Inatt jobbade Martin, passande när det var världens oväder här i Göteborg.. Åskade, blixtrade och regnade vilt. Jag vaknade till och med av att jag trodde blixten slog ner/jordbävning och jag bara skakade, höll i lampan också för att den inte skulle ramla ner. haha!

Idag har vi gått på stan och jag har köpt en svart tunika och present till mamma, dock lite i efterskott. Men det är väl tanken som räknas? Efter stan tog vi en promenad hem och köpte glass på lejonet och björnen innan vi gick hem och grillade fläskfilé. Till det serverades potatisgratäng, ingen dålig tisdagsmiddag!

Älskling fick jobba natt idag med, så nu sitter jag och löser korsord i min ensamhet, haha! Snart går jag nog och lägger mig och vaknar pigg och glad imorgon för då ska vi ner och kolla på Johnossi på Liseberg, underbart? Jaaaa!


GÖTEBORG!

Säger bara en sak : SOMMAAARRLOOOOV!!

Jag har smygstartat mitt sommarlov lite, lite sisodär en vecka i förväg! Är det inte underbart?
Sitter hemma hos min fina pojkvän! Snart beger vi oss ut i solen för ännu en fin dag och kanske lite färg? Igår var vi ute på kusten och solade på klipporna, lovely!Imorgon blir det troligtvis Liseberg! Ska man våga sig upp i balder? Haha, jag är en fegis.

Jag har ju letat mobil i snart ett halvår, sen dök ett kanonerbjudande upp! Så imorgon tror och hoppas jag att den är hos mig! Blir en HTC Desire, moccafärgad. Lääängtar. Förmodligen blir det mer bloggning, eftersom jag har telefonen med mig överallt (Om jag hittar något så man kan blogga genom mobilen vill säga, haha)


Saltholmen, bild tagen från google.HTC Desire

På med skor och ut i solen, ha en toppendag :*

RSS 2.0