HEREWITHOUTYOUBABY

Då var man här igen! :)

Nästsista dagen i Göteborg och med min älskling avslutas helt ensam medans Martin jobbar!
Vad har hänt idag?
Vi har knappt lämnat lägenheten förutom två gånger när vi handlat, = filmmys! Vi har kollat på en del Varg Veum. Kan förövrigt rekommendera de filmerna för er som gillar spänning och kriminalare så som Wallander, Beck och Irene Huss! Och nu har jag precis sugit i mig en baileysdrink, gott men kaloririkt! Ajaj..

Imorgon satsar vi på mysfaktor tusen! Eftersom det är dags för hemfärd. Har turen att få åka bil hem med bästa Ida där jag även spenderar min sista sommarlovsnatt. Att börja skolan igen känns förjävligt.. Men det sista året tror jag att jag står ut, varför skulle jag inte om jag härdat i två år redan?:)
Baileysdrink:
- Baileys
- Mjölk
- Grädde
- Is

Häll upp ca 40 procent av glaset med baileys och resten med mjölk. Toppa med lite flytande grädde, sprutgrädde skulle nog inte heller vara så dumt.

Drinken blir även god utan grädde, men vill man ha den lite krämigare (gräddigare) så rekomenderar jag grädde efter behov! :)

Last weekend

Kors i taket - Cornelia bloggar igen!

Att återberätta min sommar är inget jag orkar med, idag i alla fall! :)

Just nu är jag i Göteborg hos min fina och försöker ställa mig om från arbete till skolbänken igen.. trivs inte alls med den tanken. Jag skulle mycket hellre jobba heltid nu, för om man drömmer sig bort lite så skulle inte att flytta hemifrån, inreda sin lägenhet och klara sig själv vara långt ifrån! Jag vet att en del av er kommer tänka "Så glamoröst är det inte, bara disk, matlagning, tvätt och städning" men vet ni? I look forward! Visst, jag kommer väl också tröttna. Men jag längtar tills den dagen då jag har mitt eget hem och inte bor hos mamma och pappa. Då jag bestämmer vad jag ska göra och när jag ska göra det. Helt lovely!

Ikväll blir det resturangbesök på Martins favoritresturang, mysiiigt :)

Tackar nog för mig just nu och försöker komma på något intressant att skriva till nästa gång, kanske ett tips av något slag? :)


RSS 2.0