Klipp klipp klipp

Bra dag!!

Började klockan nio på salongen imorse, fram tills lunch tittade jag mest när andra klippte, permanenta och färga och städade och tvättade lite. Halv ett kom mamma ner och vi gick och åt lunch tillsammans, riktigt mysigt :) Efter det börjar jag rulla mammas hår (på spolar) och sen halv fyra kom Anna. Klippte av henne håret och gjorde en riktig förändring! Hon blev nöjd och då är jag nöjd! Klippte även Linda och hon blev också kanonnöjd vilket gör mig riktigt stolt! :)

Nu kommer jag somna gott, kommer nog tyvärr bli såna här inlägg :/
Frågestund kommer komma inom kort, så tänk ut något ni undrar över eller vill veta om mig, att utbilda sig till frisör, något tips till ditt hår etc. I princip vad som helst :)

Godnatt! :)

Bra och dåligt

Min dag har varit skitbra och riktigt dåligt.
Dålig - har frusit heeela dagen och hade ett långt hål.
Bra - hela klassen fattade äntligen vad vi skulle göra på svenskan, tredje lektionen? haha. Ind-valet kommer nog bli super och idrotten gick riiiktigt bra idag!

aqwra

Jag vill ha sommar igen! :(

Att bli peppad kommer man långt med, och man ger sig fan på att man ska klara saker och ting!

Imorgon spenderas dagen på salongen och jag ska klippa fasterAnna. Tänkte kolla om jag hittar någon snygg frisyr som jag ska försöka efterlikna imorgon!:)

Tänkte lyfta luren och prata bort tiden tills det är dags att sova,
godnatt ♥

Schooooliiiie

Har precis haft individuella val. Vi fick jättefina kläder - en vit skjorta, ett rutigt förkläde, träskorsliknande skor och en riiiiktigt snygg mössa! Alexandra och jag har i alla fall utfört vår magträning idag med allt skratt!

Nu har vi hål till kvart i ett, känns sådär lagom roligt!

Kan bara säga att jag är riktigt glad för att det som hände i helgen hände. Nu mår jag bättre än innan och vet precis hur allting är :)

Nu kör vi på powernap!



DAGS FÖR SÄNGEN

Nu blir det snart till att krypa ner och försöka sova, vilket inte kommer bli det lättaste.

Things to do this week:
1 Komma upp på mornarna.
2 Göra läxor, om vi får några
3 Visa vad jag går för på praktiken på tisdag då jag har fullspäckat schema!
4
 Reda ut ett och annat
5 Sluta bry mig så mycket om vad andra säger och tycker och inte ta åt mig av skitsnack.
6 Börja dansa Zumba och börja med regelbundna promenader.

Godnatt fina läsare, sov så gott!:)<3 

klippmodell/er

Behöver eller vill du klippas?:)

På torsdag mellan 12.00 och 17.00 kommer jag behöva en eller flera klippmodeller. :)

ÄntligenHemma!

Åh, vilken både bra och dålig helg.
Jag har i alla fall lärt mig en hel del nytt. Och hur folk kan bete sig framför allt, trodde verkligen inte man kunde sjunka så lågt som vissa har sjunkit nu i helgen. Men det är bara gå vidare och avsluta det kapitlet :)

Jag tror dock jag börjar bli sjuk igen, sitta i kyla är ingen hitt när man precis varit sjuk, usch. Påvägen hem stannade vi till hos en kompis mamma och kollade på hans hundvalpar! Och så himla gulliga, så man bara har lust att bära med sig dom hem!

Imorgon börjar verkligheten igen, hu! Ind. val - varmkök på morgonen, samhällskunskap, svenska och idrott (Y)

Ska ta en nybakad brödbit med mamma,

C iiao ♥

Jag har lärt mig:

att det är bättre att ha några få jättebra vänner, och hålla sig till dom och lägga all sin tid på dom. Och skita i vänner som man kommer längre och längre ifrån. Att lägga sin energi på att försöka få tillbaka dom är som att slänga energin i vattnet.

Jag kan bara säga att jag har haft riktigt fel om vissa människor, men inte såhär fel som jag hade om dig! Ångrar all min tid jag lagt ner på att försöka hjälpa dig, på att stötta dig och den tiden jag lyssnat på dig.


Raggisar med bacon

kaskask

Snart är raggisarna färdiga, iofs har jag redan ätit nästan en hel redan (a)
Men jag har hört att man får smaka när man lagar mat! :D

Matlagning med pappa!

aqwer

Jag och pappa steker raggmunk med bacon för fullt nu!
I'm starving!

munk

Femtio kronor!

Hej på er alla glada, sura, ledsna, arga, trötta, kära och tuffa! Och såklart alla andra också.

Innan pappa åkte sa vi att om jag har städat färdigt innan han kommer hem så vinner jag, kommer han hem innan jag hade städat färdigt skulle han vinna. Så nu är min pappa 50 kronor fattigare och jag rikare! :D (eller när han kommer hem).

Rummet är städat, väskan är packad och sängen är nybäddad. Allt på 45 minuter? Snacka om att jag ville vinna, haha! :D Nu mår jag väl lite sämre igen, värktabletten börjar förmodligen gå ur och sådär, bara kämpa! :) Ska plocka ögonbrynen, ta mig en dusch och lägga ansiktsmask! :)

C iiao ♥


Sjukstuga

Igår mådde jag fruktansvärt dåligt men idag är det så himla mycket bättre vilket är skönt :)
Imorse gick jag upp och tänkte gå till skolan, men kroppen sa verkligen ifrån. Så jag gick och la mig igen, dock tog det ett bra tag innan jag kunde somna. Pappa kom in och väckte mig vid halv elvatiden och då kände jag huvudvärken så han va riktigt gullig och hämtade panodil och vatten :)

Nu mår jag som jag brukar, alltså ganska bra :)
Tänkte ta tag i resten av mitt rum eftersom det inte blev något igår. Ser redan bättre ut och då har jag bara vikt lite kläder.

Har även fått kunder tills på tisdag redan och jag är hur glad som helst! Äntligen kommer det kännas som på riktigt och jag kommer utvecklas och mina fel kommer påpekas och då är det bara göra om och göra rätt.

Har inte tagit några som helst bilder på sista tiden så det blir lite fattigt på det :/ kommer nog ta ett par när jag åker iväg nu i helgen! :)

C iiao <3


Det får inte vara sant!

Tror jag börjar bli sjuk..

Väderkänslig.

Så vad gör man?
Jo - jag sitter i soffan med myskläder(=mjukisbyxor och tjocktröja) och en fet, och i vanliga fall varm, pläd. Men idag värmer den inte alls känns det som. Jag fryser så förbannat. Hela dagen har varit konstig, när jag gick till bussen imorse kände jag mig inte alls bra och så sov jag hela bussresan vilket jag heller aldrig brukar göra. På hemresan fick jag världens panik för värmen. Det bara kom, och pang! Jag hade lust att slita av mig kläderna.

Känner hur orken försvinner mer och mer ju mer jag tänker på hur mitt rum ser ut och att jag måste packa ikväll, åhå!

Ne, jag ska avsluta med något bra!
Tänker på mitt och Alexandras projektarbete, det kommer bli så underbart great om det går som vi vill! Positivt :)

Kan ge er en liten ledtråd:



C iiao

Färganalys

Sitter i skolan nu.
När vi kom till skolan hade vi materialkunskap och gjorde färganalys på Lojvis och gick igenom hur det går till osv. Det va intressant faktiskt :)

Snart ska vi påbörja projektarbete. Alla andra gör det i trean och vi i tvåan, känns ?
Aja, får se hur det går till och blir. Nu börjar vi iaf:)


Dobranoc

Nu ska jag sova, imorgon väntar skola. GÖTT att gå till kvart i ett när man egentligen skulle sluta fem :D
När jag kommer hem ska jag städa mitt bombnedslag till rum och se om jag hittar något golv någonstans och efter det ska jag packa. Packa till vad undrar säkert ni. Ohyes, klart ni får gissa, men det är än så länge hemligt! :) Kan säga att jag är riktigt glad över att jag fick den här chansen att göra det här.

Sängen väntar!
Dobranoc ukochane (Godnatt älsklingar) <3

Tisdagar

Alla tisdagar framöver kommer jag befinna mig på Carinas Hårstudio.
Nu i början kommer mina klippningarna vara gratis, så passa på!

awdsklas


Praktik

Uppdateringen blir väl lite sisodär nu när jag kommer hem så sent om dagarna. Då är det bara att äta och duscha, baddays.

Igår va första riktiga dagen i skolan, efter schema. Det va samhällskunskap, svenska och gympa och jag kan säga att jag längtar inte! Men på gympan va det iaf badminton och det har resulterat i världens träningsvärk idag.

Idag va första dagen på praktiken, en plats jag varit på i nian och ettan så det kändes som "vanligt" :) Har haft en maskinklippning, och sköljt färg. Gjorde även inpackning och styling på en tjej :) Jo, min första dag började bra.

Nu kollar jag på Fångarna på fortet med mami, och mister handsome är med, mums!

C iiao ♥

Kväll

Nu på kvällen blev det att träffa Anna en stund och nu pratar jag med syster <3
Glömmer bort att jag har klippt av mig håret sen kommer jag på det och måste känna, känns riktigt tragiskt på sätt och vis för allt hår är borta :/

Nu ska jag sova, dobranoc <3


underbara läsare

<3

tre steg


# orört
lasdc.csn

# efter första klippningen
jsksk

# Efter andra klippningen + färgning - och så det ser ut nu.

asöskmnask


Osminkad på alla bilder men vafan, jag orkar inte bry mig! :D

Efterbild

lsölsöl

Klippning + färgen.
Ska lägga ut tre olika bilder.
En före första klippningen, andra klippningen och sen slutresultatet :)

Klippning

Det blev klippning av Mats som sagt, dock inga bilder. Men han blev nöjd och då är jag också nöjd!:)

Sen blev det klippning av mig, jag lät mamma sätta saxen i mitt hår och nu är det 25 cm kortare:) En framåtlutande page! Ni ska få bilder. Dock kommer det ta ett tag att vänja sig, sen måste linjen finputsas lite, men det tar vi någon annan gång!:)

Nu ska vi äta tacos och sen ska jag gå en promenad och ringa syster <3

C iiao <3

tärning-fika-klippning-städa

Yes, that's my day!

Jag åkte hem runt tolv-halvett idag och har sedan dess spelat tärning med mamma och pappa på altanen. Nu är Mats här och vi har precis fikat, och snart blir det lite frisering!:)

Skriver mer ikväll :)

C iiao

Barnvakt

Kan bara säga att gårdagen blev helt lyckad!
Va på Rix Fmfestivalen i Linköping med Hanna, Johanna och Bella till en början. Sen tappade vi bort varandra och jag hittade Anna och Gabbe. Det blev karusellåkning, filmning och en jäkla massa skratt! Måste dock säga att Axels tivoli är så jäkla mycket bättre!!! Skämdes nästan över att gå på B-tivolit som va i Linköping, kanske är det för att Axels har mer status och pampiga grejer? Kioskerna är typ dubbelt så stora och karusellerna ser inte fallfärdiga ut, kan bara säga att jag ville åka till Kalmar med en gång! Tror tjejerna tyckte det blev jobbigt att höra så mycket om Axel's igår, haha :)

Nu sitter jag hos Elionore och Robin och är barnvakt. Sander kollar film och Sanika ligger och sover och snart ska jag börja med maten - Mackaroner och falukorv.

Uppdaterar mer imorgon om det inte blir mer idag,

C iiao ♥

Hårdag

Innan klippning eller färgning

lasdc.csn

Efter klippning.
En rejäl bit åkte av, såg nu att korten är tagna från olika avstånd så det syns inte så mycket.
jsksk

Pågående toning (t vänster) pågående slingning (t höger)
laskjö

Och efterbild har jag inte hunnit ta tyvärr.
Jag och Alex stannade kvar efter skolan slutat och fixade med våra hår eftersom vi inte blev färdiga så styling var bara att glömma. Lovar er bild inom snar framtid :)

Nu ska jag krypa ner och hoppas på att jag kan sova, imorgon börjar vi inte förän nio och det är lyx!

Dobranoc <3

Uppdateringsenare

Idag i skolan hade vi som sagt egen hårvård.
Jag kan avslöja att jag både klippt av och färgat håret - vilket jag sagt att jag inte skulle göra :)

Nu ska jag umgås lite med min Anabanana :) Uppdaterar mer med bilder ikväll.

C iiao ♥

Emma Åman - utan dina andetag

Rörd. Tårögd. Gåshud. Ordlös.



Du är så himla duktig gumman! <3

Hår

Typ någon sådan hårfärg?:) Den bruna kommer dock bli ganska mycket mörkare, men det stuket iaf är min tanke :) Får väl se hur jag kommer hem imorgon, vem vet - kanske kommer hem rödhårig igen? ;D

ölzälz


Picknick

Idag va det då picknick, vi satte oss vid scandichotell vid stångån i Linköping. Vi åt frukt och pratade om varandra, lärde känna nya läraren och sådär :) Efter det blev det hem och fixa naglarna och klippte pappa, ska lägga upp bild :) Nu på kvällskvisten träffade jag min bästa vän Anastazija och vi stötte på en Bob Marleykopia som gick på sånna där hoppstyltor, såna som va med på talang ni vet? Haha! Nu är det back in bed efter det här inlägget.

Imorgon har vi egen hårvård! Ska kolla om jag hittar en bild på ungefär hur jag tänkte färga håret, ska även klippa bort en del slitna och döda toppar. Funderade på en framåtlutande page men kom på att jag vill ju ha långt hår till studenten, inte så bra kanske? Får helt enkelt vänta!

Före
öasöls

Efter
OAOAD

Naglarna (glömde förebild)
kölwAKÖS

dfffds

Nu blir det en pratstund och sen sova, för imorgon måste jag vara på alerten när jag ska fixa hår :)

Dobranoc ♥

tidigkväll

Jag är så trött och blev ännu tröttare efter maten så nu ska jag stänga av datorn så jag inte blir fast, och lägga mig och läsa tills jag somnar.

Imorgon börjar skolan elva och vi ska ha picknick, och sluttid bestämmer vi själva, hoppas på en kort dag!

Dobranoc ♥

heltokej

sfd
Måndag: indval, samhällskunskap, svenska och idrott
Tisdag:Praktik
Onsdag: Hantverksteknik D, materialkunskap och Projektarbete
Torsdag: Hantverksteknik C (då ligger även kundpassen för er som är intresserade att komma)
Fredag: Svenska, Samhällskunskap och indval.

Såhär kommer mitt schema se ut till vecka 41. Ganska okej ändå, endast frisörstuffs tisdag-torsdag och tråkiga lektioner måndag och tisdag :)

Nu är det matdags,
 C iiao ♥

Första dagen!

sdf

At the moment picture. Lagom sliten men ändå glad för schemat ser lovande ut första veckorna och min praktik börjar redan nästa vecka! :D:D:D

Idag ringde klockan först halv tio och av en dålig vana jag fått nu på sommarlovet trycker jag på snoze. Mamma kom in vid tio och väckte mig och sen fick jag skjuts ner till stan. Väl i skolan blev det presentation av vår nya lärare, Lana. Det ser lovande ut :) Dock kommer vi ha två till lärare på själva frisörbiten, vi får se hur det blir :) En ny tjej i klassen har även kommit in, och jag förstår inte hur dom har tänkt eftersom platserna i salongen knappt räckt till oss när vi va 18.. men det är inte mitt problem!:)

Efter skolan tog jag en sväng på stan med Isabelle, skitungen har fortfarande sommarlov :(

Nu ska jag kolla tider och så inför kommande veckor och hoppas att jag blir lite piggare :)

C iiao ♥

vartfantogsommarlovetvägen?

Imorgon är det skola igen. Sommarlovet har bara sprungit iväg :( Jag har knappt hunnit träffa mina vänner alls vilket va det ända jag skulle göra denna sommar hade jag tänkt, istället dök det upp jobb. Och jag kan inte vara mindre än tacksam för det. Jag har träffat sjukt mycket nya människor - både positivt och negativt såklart. Denna sommar har också fått mig att tänka, på hur jag vill ha mitt liv och vilka människor som får mig att må bra. Jag har resonerat att dom som betyder något för  mig och är riktiga vänner är dom jag kommer sakna under sommaren, och mycket riktigt är precis vad som inträffade :) Så nu hoppas jag på en bra start på skolterminen nu när jag rensat en del och fått känna på en annan miljö :)

skolstartt

Nu har jag packat!
Dags för tandborstning. Tänkte börja läsa boken också, sitter jag kvar här blir jag fast och då kommer klockan bli way to much innan jag somnar.

Hoppas jag överlever morgondagen!
 
C iiao ♥

Inköp

gdsg

Linnen: Gina. Från vänster 49:- 129:- 29:-
Kjol: Gina. 49:-
Trosor: H&M 10:- styck.
Brillor: från vänster Marknad i Nyköping 60:- Gina 29:-

tttttt

Kalender: Bokia 129:-
Det tog ett tag att hitta en kalender som uppfyller mina krav. Eftersom jag skriver upp det mesta behövs en viss design och efter mycket om och men hittade jag denna och framsidan ser ändå bra ut :)

q3erqw

Va även inne på biblioteket och kikade och blev sugen på att låna en bok. Kom på att Mia Törnblom skrivit en om självkänsla och kände att det passar ju perfekt! :)


Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie



Grym låt och musikvideo!


today

Idag blir det stan och inhandla en kalender, får se vad det blir för spännande :)

awdsklas

Saknar min baby! :(

stulnahundar

gud så skönt det var att sova i min egen säng inatt, dock va det inte lika kul att vakna upp och inse att man är hemma :(

Nu håller jag på att packa upp mina väskor, tvätt, inköp osv. Mitt i allt kolla jag facebook och läste om två stulna hundar, är inte detta helt sjukt?! Två amstaffhundar varav den ena har valpar hemma. Ryser verkligen i hela kroppen när jag hör om sånt där och en sak är verkligen konstaterat - det finns människor till Allt!


Anotherworld

Det blev en pratstund med Isabelle nu ikväll, är så oroligt trött nu.
Tycker synd om P, först packa ner tivoli hela dagen, sen köra från Karlskrona till Kalmar för att köra vidare till Trelleborg för att lämna en kiosk, helt ensam också. Önskar jag kunde gjort honom sällskap.. :(

Jag hade ju tänkt ta massa bilder nu när jag va iväg och kameran va med! MEN minneskortet satt kvar hemma i datorn, bra jobbar Corre! :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, tidigt för en gångs skull! Har gått och lagt mig mellan två och fem i två veckor nu, behöver sova ut, haha:)

C iiao ♥

tidenrusariväg

Kollade lite i min blogg precis, och idag är det ett år sen den skapades! Jag kommer ihåg den dagen och hur ivrig jag var på att få komma igång och skriva. Kollade även igenom hur jag skrev och hur engagerad jag var, nu är det mest om min vardag. Det kommer nog bli mycket nu i början av skolan när det inte är så mycket läxor och allting blir "nytt" igen :) kan ju säga att mitt schema suger stenhårt!!

 
shemmma

Det syntes visst inte så bra.
Måndag: 8.10 - 16.45
Tisdag: 8 - 17 (dock kommer jag jobba 9-18 ist)
Onsdag: 8.30 - 17
Torsdag: 8 - 15 - 17
Fredag: 9.30 - 16.30

Jag förstår inte när jag ska hinna med all utöver skolan som motionera, läxor, duscha, städa, äta och sova? Känner att jag behöver hitta en bra rutin nu!:)

Ska till affären och ladda mobilen nu och träffa Issa en liten stund.

C iiao ♥

Hujja

Vid halvsextiden råkade jag somna när jag låg och kollade på en musikvideo i en blogg och vaknade upp en halvtimme senare. Bra jobbat! Jag som skulle hålla mig vaken och somna tidigt idag, haha! När jag kom ut i hallen blir jag livrädd, ytterdörren va stängd! Och den hade stått öppen sen jag kom hem för att vädra lite, det är fortfarande ett litet mysterie jag måste klura lite på.

Imorgon ska jag ner på stan, måste köpa en ny kalender nu tills skolan börjar, det är alltid massa grejer som händer första veckan som man måste hålla koll på. Tänkte även kolla lite om det finns några fynd kvar på stan, vill köpa en klockan på ur&pen men förstår inte varför egentligen, för jag använder inte klocka.

Nu när jag har varit iväg har jag även handlat en del, det får bli bilder imorgon för idag orkar jag inte packa upp, inte nu iallafall :) Mamma och pappa kommer snart hem också, längtar efter kramar! Då blir det mat och sen träffa Beccy en stund tror jag :*

NU KOMMER DOM, hörs senare om jag inte somnar.

C iiao ♥

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen!
wonderful, men ändå inte :)

swefqae

Gamla håret, saknar det verkligen!

Åka lastbil

Helloj, jag lever! Dock är jag förvånad efter denna riktigt jävliga helg.. det tar vi när jag har mer tid att skriva på :)
Just nu sitter jag med Piotrek, Marijano och Madde i lastbilen och lyssnar på musik och snart är vi frmme, efter ca 7 timmars resa!

Jag kommer hem igen nästa söndag och sen börjar skolan på tisdag ocgjag ser fram emot det! Kom faktiskt precis att tänka på att min blogg borde vara ett år gammal nu ungefär, haha.

Nu ska jag lämna ifrån mig datorn till Madde och fixa iordning så jag är redo

ha det underbart, hoppas på mer uppdaterinar under veckan, beror helt på hur mycket tid det finns och om jag får låna dator :)

C iiao ♥


BYEBYEMOTALA!

DKLNDSG

HEJ NYKÖPING OCH KARLSKRONA! :)

snart!

Nu är det en halvtimme kvar tills bilen går, så nu blir det lite make innan :)

11 h 25 min.

B.o.B ft. Hayley Williams of Paramore - Airplanes



Den här låten har gått runt här hela kvällen, har snöat in totalt på den!

Nu är det godnatt, hinner förmodligen med ett inlägg imorgon :)

C iiao ♥

Wiiiiiiiiiie?

ölewöled

Jag bjuder på't!
Nu är jag helt slut, irriterad, glad och vill bara sova. Men icke!
Nu ska jag försöka få ner alla mina grejer och sen städa det sista, luckyme!
Btw så älskar jag mina fina fjongar på sidorna! haha!

Stress stress stress!

Nu är nog packningen ganska så klar iaf, eller jag hoppas iaf det! Ska snart gå igenom den :)

Förövrigt börjar jag få ont i mitt finger, det jag klämde. Efter klämskadan fick jag en "boll" inne i fingret som vägrar gå bort och den gör ruggigt ont när man trycker på den. Kanske inte konstigt eftersom det va en kraftig klämskada? Aja, får hoppas det går över snart iaf :)




Imorgon klockan 11 går bilen från Madde's place så jag åker väl hemifrån ca halv elva, hur ska jag komma upp? :O Det får helt enkelt lösa sig, för jag läääängtar! Och en timme och 34 minuter senare är vi framme :)

Nu måste jag fixa det sista med packning och städning så det ända som behöver göras imorgon är dusch!

C iiao♥

Inköp

Här är lite av de senaste inköpen jag gjort :

jfjfjf

iojf

Det andra är mest basickläder, svarta linnen osv. Och även väskorna jag visade i ett tidigare inlägg :)

IMORGON!

Måste säga att jag hade det sjukt trevligt hos Madde igårkväll :)

Nu är det hög musik och massa städning, ser ut som en bomb slagit ner här, haha.
Efter det blir det åka hem till Issa och klippa :) Och efter det blir det pakning, för imorgon

ÅKER JAG! :D:D:D:D:D:D


I don't miss a thing!

Helt natural, tänkte bjuda på en sån bild, inte många bloggare som gör har jag märkt!:)
ksks
Oh no, i really don't miss a thing!
Inte i nuet, inte från dagarna som gått, och jag känner att jag mår så underbart bra nu! :D
Jag har gjort mig av med nästan alla människor som fått mig att bara må dåligt och voila, resultatet är glädje!


Idag tittade jag på film med efterlängtade Beccy :* En barndomsvän som alltid finns där, himla härligt!:) Det blev Linas kvällsbok, en film man aldrig tröttnar på. Men jag måste säga att jag satt och skämdes för hur Lina agerade osv, har aldrig känt så förut när jag sett den filmen, haha.

Efter det blev jag hembjuden på mat till Kim och klippte även honom :) Det var nog den godaste köttfärssåsen jag nånsin ätit, med kantareller och västerbottenost i, mums!:)
Nu sitter jag här och ska ta en liten promenix med Maddiie snart, gud vad jag saknat den bruden! Även att vi inte varit borta alls lång tid från varandra så blir saknaden enormt mycket större eftersom att man i princip lever med varandra på tivolit, man umgås hela tiden förutom när man jobbar och sover.


Godmorgon klockan ett?

Jag förstår inte hur jag kan sova så himla länge, mamma har väckt mig flera gånger men ändå somnar jag om direkt. Inatt drömde jag en mardröm och hoppas på att det inte kommer en sån där mardrömsperiod nu igen..

Jag kom på att imorgon är ju sista dagen jag har tillfälle att åka till stan, och jag måste köpa en ny kalender! Annars vet jag inte hur första veckan i skolan kommer bli, haha!

Nu längtar jag bara tills på onsdag <3 vill komma bort här i från nu, ifrån alla människor jag skulle vilja slänga ner i en stooor papperskorg!

Nu ska vi inte va såna, så nu ska jag äta frukost! :D

afs


01.07

Dobranoc <3

Tjulululu!

Hur kan man skratta så mycket när jag svarar i telefon? :)

ddd

Idag vaknade jag upp av att jag blev kittlad under fötterna, inte varje dag om man säger så. Vi tog oss en slappardag och såg på film, barnen ville se på barnfilm i Sanders rum så då såg vi på The List. Mycket värd-att-sefilm :) Igårkväll kollade vi även på Snabba cash, och jag måste säga att det på sätt och vis va en av dom mer hemska filmer jag sett, i alla fall slutet.

Imorgon ska jag förmodligen åka till Kim och umgås lite med han och pappa, haha vad fel det lät att säga att man ska umgås med sin pappa? Aja, vi träffas ju knappt längre. Förresten va han riktigt gullig förut

Jag: Vi går ut en stund
Pappa: När kommer du hem? Senast halv elva?
Jag: Haha ellerhur, klockan är tio över tio
Pappa: Du kan ju ta en bild och hänga där på väggen (Pekar på en vägg i hallen) så jag inte glömmer hur du ser ut och blir rädd för att du är en främling när du kommer hem rätt som det är.

Ja ni, vad mer ska man säga? Är som ni vet TRÖTT på Motala, så jag tror jag flyttar till ett annat land snart, som ni kan läsa i tidigare inlägg.

Nu ska jag ligga och chattra i telefon en stund innan jag somnar, ha det bra :)

C iiao


Publicering?

Nu sitter jag hemma hos Isabelle och har precis ätit våffla! :)
Snart ska vi ut och köra kubb med hennes lillasyster tror jag, Isabelle är lite velig av sig.. hah

Sen det här med kärlek, visst är det underbart att vara lycklig? Tycker bara vissa borde beté sig bättre. Det blir "dagens diss" haha. Förövrigt saknar jag verkligen folk på tivolit, all min kärlek går till er just nu! det kommer bli tomt i vinter..

Nu har hon bestämt sig så nu går vi ut och spelar kubb, :)

C iiao♥


RSS 2.0