Pysseldag!

Hej läsare,
kul att det fortfarande finns läsare på min blogg tycker jag! :)

Gårdagskvällen blev totalmysig, kollade på Idol med mamma och Hazta (hunden som kom igår och stannar tills på tisdag) och åt riktigt god mat - skinklåda och hasselbagspotatis och rättstavat är det nog inte!

Idag ska jag börja på julklappen till mamma och pappa - kan avslöja att scraap ingår och mycket pyssel blir det. Kul kul! :) Har letat upp massa kort nu som jag tror kommer bli jättebra! Tänkte även ta en lång härlig dusch sen, raka benen, skrubba, ansiktsmask och så vidare, mums så skönt! Ikväll skulle det ju egentligen bli halloweenfest men jag dissar nog det.. är inte alls pepp!

Tänkte även ge er ett nageltips - har fått mycket komplimanger för mina naglar sen jag målade dom sist.
Dock är bilden inte bra för fem öre, kameran är urladdad så det fick bli en cambild!

daf

Istället för att göra en fransk manikyr eller måla hela nagel varför inte exprimentera lite med färger på tippen?
Steg för steg metod ;
1, Lägg ett silverglittrigt nagellack som grund på hela nageln.
2, måla tippen rosa i en diagonal (från ena hörnet på nageln och diagonalt neråt så den blir sne)
3, sätt på valfri nageldekoration vid den smala delen av rosa på tippen.
4, done!

Pussssssss, C

Back again!

Hej!
Har lite dåligt samvete för jag inte skött bloggen som jag lovade och när man får höra att det finns dom som går ini bloggen vare dag för att kolla om det har kommit något nytt inlägg får jag verkligen skuldkänslor!
Jag mår inte så bra, därmed har jag inte haft någon ork till bloggen. All press och stress från i nian har kommit tillbaka - och ett lov gör inte att det försvinner! Inte alls, för det sitter så himla långt inne i själen. Jag måste iallafall ta igenom mig det här så jag kan bli en bra frisör sen!

Tårar, tårar och tårar säger jag bara.
Sen i söndags har jag haft min systers hund här, Peppar. En söt liten 10veckors Chihuahua och toypudel. Men nu har han åkt ifrån mig, och tårarna gick inte hålla tillbaka. Hur mycket bit och rivsår han än gjort på mig så är han lika söt ändå. Nu känns det som jag blivit moster åt Peppar.

Nu är mamma och pappa iväg och ska hämta en tax vi ska vara hundvakt åt, Hasta tror jag hon hette. Känns inte alls kul.. Peppar har sprungit iväg med strumpor i munnen från mitt golv hela veckan så nu blir det städning!


dfv<adf

En bild på sötaste Peppar får avsluta inlägget.

Puss, C


RSS 2.0