You raise me up.

Jag måste bara tacka alla som ställt upp för mig nu,
ert stöd betyder riktigt mycket och utan er skulle
förmodligen mitt humör fortfarande vara på botten.
Tack för ni får mig att orka och kämpa! <3

En bild uppgift är i alla fall klar nu, tänkte börja med en till men då gick allt emot mig, haha.
Det tar vi imorgon istället, imorgon är även boken avslutad. Kom dock på att vi har matteprov imorgon, eller på torsdag. Hur knepigt är inte det? Vi har gjort nationella som är en sammanfattning av hela Akursen och redan fått veta betyg MEN så kommer det ett prov till? Det är heeeelt galet.

Nu: Mer bella & tyra show, telefonprat och sen sova för imorgon ringer klockan 05:20 igen, greeeat!

Sov gott!
ciiao

Skugga?

Nu borde jag sätta mig med i alla fall en bilduppgift - men det tar emot.
Ska kolla lite på bella & tyrashow innan och se vad det är för något, SEN måste jag göra bilduppgift och läsa i min bok. Uppgiften är att skugga och förstora en bild vi har fått, så yes, vi får se hur det går, kanske kan dela med mig av min förskräckliga konstnärlighet när det är färdigt! ;D


17.16

Kollar någon av er på våra bästa år?
Måste säga att det är så dåligt att det är bra! Jag är som beroende av det, helt sjukt.

Hela dagen har solen velat titta fram men så klart så är det massa moln i vägen och när den väl är framme är jag i skolan, det är väl ganska så typiskt? Men snart är det sommarlov, och det är så himla efterlängtat! Nu är det bara en diskussion om en engelskabok och tre bilduppgifter som är kvar att göras, wonderful!:)

Ikväll blir det bakad potatis att äta och mammas goda röra till, lovely.

ciiiao♥

Älskade måndag

Vilken underbar dag, nananana.
Jag och alex kom in till skolan vid halv elva vilket betyder sovmorgon! Jag och Lojvis drog slingor i hennes hår och plågade stackarn, haha! Men vill man bli fin så får man lida pin har jag alltd lärt mig:) Dock blev håret oranget så jag körde i mängder av silvershampo och efter fyra tvättar blev det bra, lite gult fortfarande men det får hon fixa till själv;D Vid ett drog vi på lunch för att sedan ta 13.35 bussen hem, riiktigt nice. Första måndagen vi slutar såhär tidigt tror jag nog :)

På bilden ser ni ett riktigt bra silverschampo, dock är det ganska dyrt men det är något jag rekommenderar!:)
edscx


Nu ska jag ta tag i mitt rum och få det fint, eller om jag lägger mig i soffan och kollar på våra bästa år? Svårt val.. haha, det blir det sistnämnda! :D

20.59

När jag duschade förut märkte jag att mitt hår faktiskt har växt, för en gång skull! Eftersom jag nästan alltid har lockigt, vågigt eller uppsatt så märker jag knappt att det växer så jag blev glad!:D

Ska borsta tänderna och krypa ner i sängen, ska bli skönt att krypa ner i min egna säng efter två nätter borta :)
Det blev dock ingen Wallander, jag fastnade här istället, så nu ska jag vänta på ett telefonsamtal! Usch vad gammaldags det lät, haha!

Sov gott godingar <3


Cupcake

eaf

Såhär ser jag ut nu, ja för det va ju det där med att bjuda på sig själv!;D

leakd

Jag har smörjt in ansiktet med en mask som heter Cupcake.
Denna är köpt på Lush, priset kommer jag dock inte ihåg. Den luktar mintchoklad och är för "oljig tonårshy" men jag tycker den passar precis liak bra till nomal/blandhy. Masken ska stå i kylen för att hålla bäst och när man applicerar känner man hur uppfriskande den är. Som en kylig fläkt som drar förbi, haha!
Jag kan verlkligen rekomendera den här ansiktsmasken, i alla fall för er med oljigare hy, den har en uttorkande effekt.


Nu ska jag skölja och sen duscha, sen blir det nog mys i sängen med Wallander!:)

Ciiao♥

galen helg

Hej läsare! :D

Jag har inte hunnit med bloggen nu i helgen - jag har haft rktigt kul!
Det har varit sjukt underbart, bara få glömma alla tråkigheter och leva livet.

Det började i fredags då det va fest i linköping, först på dagen va vi lediga så hela dagen ägnades åt att peppa inför kvällen.
Jag mötte Hanna och Johanna vid fem i Linköping och vi gick till mcdonalds för att äta och invänta Bella, tanken var att dra till hamnfestivalen från början. När vi satt på donken började det ösregna, åska och sedan hagla, mindre kul. Så vi blev kvar där i två timmar. Johanna åkte till Tom för att klippa Jocke och vi drog vidare till Hamnfestivalen och där va det mindre kul, vart va allt folk? Helgens diss blir hamnfestivalen. Det var planerat för folk över arton och ja, inget kul alls för oss så vi drog oss hem till Tom vi också och där började festen. Vi dansade, pratade och hade allmänt kul under tiden. Vid elva tiden ringde Jocke taxi för vi skulle möta hans bror någonstans och när vi kommer ut så står en svart limo för åtta personer och väntar på oss, det va fina grejer ni! Så där satt vi och åkte genom Linköping med limon - snacka om festligt! När vi kommer fram visare det sig att alla ska dra så vi hängde efter och kom ner till stan. Killarna gick efter ett tag in på Platå och vi som inte fyllt arton än drog till Hakipi tror jag det hette där jag fick en ny kompis, Farred. Haha, gullig va han. Efter en liten stund på Hakipi gick vi ner till Resecentrum och träffade Marcus som även skjutsade oss till stan sen igen, tack :) Vi halvtvå åkte vi hem till Bella och sov där, myyys.

Igår va det dags igen, denna gång i Björsäter, mellan Åtvidaberg och Linköping för fest. Johannas bror hämtade oss på rese och sen gick det fort, haha, så himla härligt. Hög musik, skön bil och trevligt umgänge. Det blev inget drickande för min och Bellas del så vi satt mest och snackade, trevligt det med. :) Vid tolv blev vi hämtade och åkte vidare hem till Bella där även Hanna sov, på vägen hem for tankarna åt alla möjliga håll och kanter och jag upptäckte att jag borde ta vissa jobbiga beslut ganska så snart.. Mindre kul, som tur är finns mina fina tjejer där för mig <3

Och ja, så är vi redan på sista dagen i veckan? Tiden går allt för fort när man har kul. Lördagskvällen skulle jag vilja ha tillbaka och frysa tiden, det va längesen jag hade så himla kul!

wef

Avslutar med en nytagen bild på mig, måste säga att camen på min dator är himlans bra! Doc funkar den inte på msn? Någon som vet hur man fixar det eller vad man ska göra?



En glad tjej!

Because tonight is gonna be a good night!
Jajuste, ikväll blir det massa mys med mina fina flickor Johanna, Hanna och Bella! Jag taggar redan nu och känner att kvällen kommer bli riiiiktigt bra, för vad kan gå fel med rätt sällskap? Sen övernattar jag i Linköping hos Bellis, kan nog inte bli mycket bättre!

Nu har jag precis duschat och sitter och tänker på lilla Jennifer som förmodligen sitter på flyget nu, hon har det bra hon - syrien i två veckor! Nu vill jag åka till turkiet men det får vänta till hösten! :)

Till er, mina läsare, ni gör min vardag mycket lättare! Alla söta kommentarer och så bra statistik får mig att le och en skön känsla i kroppen, Pussar till er!

Nu ska jag fixa mig, ska förmodligen ner en sväng till stan och köpa morsdag present, hoppsan!

Ha det underbart, har massor att skriva så blir nog fler uppdateringar i dag.
Ciiiao ♥

Ujujuj

Hello!

Äntligen har lite energi smygit sig in i min kropp och att vi är lediga imorgon gör bara saken bättre! :D

Har bra nyheter, i både matte och engelska notionella va jag sjukt nära ett vg, men så är det ju alltid, bara ett fåtal poäng som fattas, typsikt. Jag är ändå helnöjd! Skönt att slippa alla rester i matte och ett mindre stressmoment!:) Nu är allt avklarat förutom engelskaredovisningen av boken men det går nog bra :)

Idag träffade jag min efterlängtade lilla Milanplutt en stund, så himla söt. Dom skulle sjunga på dagis så jag hängde med Jacky och kollade på dom och Milan blev helt vettskrämd när han såg alla människor, stackarn! <3

Nu ska jag prata i telefon och sen sova:)

ciiao ♥

A long time

Nu har jag varit borta från bloggen under en lång tid och man kan summera dom här dagarna med en mening - dom värsta dagarna i mitt liv.

Det finns så mycket jag egentligen vill berätta om för att skriva av mig, men inget gnäll!

Livet börjar ordna upp sig skta men säkert igen, iallafall en del saker..

Snart ska jag och Madde ner på stan en snabbis, hon sminkar sig just nu, och uträtta lite ärenden.

Får se när jag skriver i bloggen igen, först och främst måste livet ordna till sig! och snart är det sommarlov, MYCKET efterlängtat <3

Ciiao <3

Åhå

Jag får se hur mycket bloggande det blir nu, har varit dåligt med det jag vet.. Har helt enkelt för mycket att göra!

Imorgon börjar nog ett mer normalt liv med mindre stress för mig och massa kuligheter i helgen så det blir nog mycket uppdateringar.

Kika in

ciiao <3

Hell to heaven!

Måste meddela att min dag började som ett rent helvete men slutade i världens lycka <3

Ni får historian imorgon för nu måste jag sova, sov sammanlagt 3 timmar inatt, inte ok!

Puss på er, imorgon kommer även bilder på presenter och så vidare,

ciiiiao <3

Prov

Nu sitter jag med Johanna och muppar, vi har haft rast sen tjugo över nio, sovmorgon skulle ju vara mycket skönare om man säger så då. Men provet gick väl okej ändå, om man tänker på att inte ha pluggat så mycket :)

Michael Jackson arbetet tog kol på mig, men jag är i alla fall färdig! Jag till och med drömde om Michael Jackson inatt, då har det väl gått lite för långt? haha

Nu kommer snart typ facket, förstår inte varför vi ens ska lyssna på det redan i ettan men någon ville ha inblick i det så då får väl vi andra vara snälla och lyssna :)

Sen är det uppsättningsprov, jag ska dock göra på dockhuvud. Jag tänkte göra en svinrygg :)

i
Det här är ett exempel på en svinrygg
för er som inte vet :)

Nu kommer snart facket, ciiiao <3


Hura hura hura!

Vad är det här för dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Cornelias födelsedag, hura hura hura.

Yes, 11.58 idag blir jag 17!

dfgcnvb


Nu ska jag äta frukost för att sedan bege mig till skolan aka the hell!


CIIIIAO <3


Åhå

Idag har det varit en bra dag trots allt! :)

Sara blev nöjd med klippningen och efter jag va färdig så promenerade jag hem :) På vägen hittade jag en Issa så vi snackade lite. Direkt när jag kom hem va det bara att byta om från sunkkläderna, släppa ner håret och fixa till det och slänga på lite smink innan det bar av till Daniel som fyller 15 år idag, Grattis :)

Nu har jag kommit hem och väntar på mat, spaghetti carbonara <3 muuuums säger jag bara.

Ne nu ska jag skriva färdigt det där arbetet om Michael Jackson, känner att det behövs.

PLUS att jag IDAG fick reda på att "min drömsalong" ska vara inne på fredag?! Jag har hela tiden varit inställd på 3:e Juni som det står på planeringen, men icke. Bara att planera om allting, Cornelia blev verkligen superglad!!!!!!!

Äh, nu får vi väl tänka positivt, Mattias och mina favorittjejer kommer ju iaf avsluta min vecka <3


Trött!

Idag är jag riktigt sliten måste jag säga.. Igår blev det ganska sent, lilleKim stannade kvar till typ halv ett och jag som hade tänkt att gå upp klockan nio, det blev bullshit! Ställde klockan på nio och tio men jag lyckades stänga av det, lyckat! (Y)

På planeringen idag står det PLUGGA!! och klippa Sara :)
Har prov imorgon på hela färgkursen, sen har vi prov på uppsättning och jag måste göra näst intill färdigt mitt Michael Jackson arbete.


Här får ni en inblick i min kalender,  Har strukit över lite saker som är privata. Klicka på bilden för att se i större format!:)
Såg nu att min födelsedag är så fullspäckad så jag har fått skriva på tisdagens kolumn :(
rsdgxfc oöklds
Denna vecka                Nästa vecka
Det är så mycket att tänka på nu och mycket som ska bli färdigt att jag faktiskt mitt i allt GLÖMMER bort att jag fyller år imorgon!!! Hur är inte det? Man brukar ju alltid komma ihåg sin födelsedag. När jag va liten kunde jag knappt somna på kvällen och så vaknade jag jättetidigt nästa dag. Sen låg jag i sängen och låtsassov tills mamma, pappa och Denice kom in och sjöng för mig, haha! Nu verkar det vara helt tvärtom.

Nu ska jag sätta fart, har iaf 2-3 dataskrivna sidor med storlek tolv kvar, tummen ner.

Ciiiao <3

Bra dag trots dålig början

Kalaset blev superbra!
Gästerna verkade nöjda och solen stekte riktigt ordentligen, underbart.

När gästerna hade åkt hem så diskade jag upp ALL disk, duktigt tycker jag allt :) Och sen satte jag mig med mamma i solen och spöade henne på en Fia med knuff. Det är alltid roligt att vinna (a)

Efter en stund kom Kim på besök, och vi har ätit grillad kyckling som va baconlindad, potatisgratäng, svampgrejsamojs och sallad - muuuuuums.

Nu ska jag klippa Kim, senare kommer ett inlägg om Kim - en person som ändrat min syn på livet!

Ciiao amigos <3


Kalas

Idag blir det födelsedagskalas här hemma med släkten:)
Min dag har inte börjat speciellt bra direkt,
#Somnade om efter att jag ställde klockan.
#Vaknade av tjat (det är det värsta som finns!)
# När jag vaknade så hade jag näsblog
# Massa tjat hela morgonen - GUD så skönt det egentligen är att gå upp klockan halv sex och bara få vara för sig själv har jag upptäkt nu.

Jag hoppas snart mitt humör blir bättre, ska sminka mig lite snart och välja kläder :)

Ciiao <3

Ett stort tomt hål i hjärtat.

Just nu mår jag så himla skit man bara kan må.

-------------------------------------------------------

Nu är jag i alla fall inne på tredje sidan på mitt MJarbete, känner att 5 sidor inte kommer vara några som helst problem att få ihop - jag har bara skrivit om The Jackson 5 och hans familj än så länge.  Det finns så himla mycket fakta både på gott och ont, vad är sant och vad är rykten? Det blir nog ett intressant häfte till slut! ;D

Här är framsidan, tycker faktiskt den blev bra - ren och snygg!
dfgv

Nu ska jag återgå till pluggandet, mitt mål är tre sidor idag och det är snart klart. Sen ska jag lägga det åt sidan för idag och klippa till mammas frisyr lite. Sen ska vi beställa pizza och ha en mysig kväll - jag och mami <3. Eller jag ska äta kycklingrulle och mamma pizza! Känner att det kan behövas en dag som denna, men innan blir det en powerwalk!


ciiao beautiful <3

16:49

Nu: PLUGGA!
Sen : powerwalk och klippa mamma!

Städa städa städa.

När ska jag hinna plugga?
Idag har jag städat mitt rum IGEN, och så har jag dammsugit och torkat hela huset! Man måste faktiskt hjälpa till när man ska ha kalas.

Hade tänkt plugga nu, men måste åka iväg och handla tills imorgon - så jag får helt enkelt plugga efter det och då ska jag tvinga mamma att sitta bredvid mig i soffan så jag får något gjort!:)

Nu måste jag ta på mig och kila, skriver mer sen :)

Hoppas ni får en fin dag <3

Underbart!

Inte för att jag va ute så himla länge idag men jag joggade hela tiden, vilket jag är sjukt stolt över!
Jag höll jämn fart och det flöt på - jag va så glad över att det bara flöt så det kändes som jag svävade på rosa moln, haha riktigt konstigt!

Idag blev det städning istället för pluggning, inte bra.. så imorgon måste jag verkligen plugga som bara den!

Nu ska jag in i duschen och sen krypa ner i en renbäddad säng, mysigt!

Du är allt jag nånstin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
Mattias Troedsson


Sov underbart idag gosisar <3


Som ett bombnedslag

Nu ska jag ut och rensa huvudet.

Blir en power walk, ska även ge mig på lite jogging.

17.35

Min dag var tänkt att bli ägnad åt att klippa issa och sen plugga, men så blev det inte riktigt.
Halv två gick kjag och mötte Issa och sen klippte jag henne sen tog vi en liten promenad och på hemvägen gick jag förbi Jennifer så vi tog ytterligare en promenad. Hon hängde med mig hem sen och fick sina presenter och blev jätteglad, sånt är kul! :D

Så nu får jag sätta lite fart och börja plugga, jag har ju massor att göra!
Imorgon får jag ägna hela dagen åt att plugga och städa känner jag.

Idag ska jag försöka hinna så långt med fördjupningsarbetet på engelska som möjligt, och jag kommer lära mig sjukt mycket om Michael Jaksson! :)

fcv

Saknar dig syster <3


Godmorgon eller godmiddag?

Inatt har jag sovit alldeles för länge!
Igårkväll somnade jag hur skönt som helst men blev senare väckt av att telefonen ringer
telefonsamtal:

Jag: Hallå?
Han: Hej
Jag: Vem är det?
Han: lite skratt, Robin, klick.

Värt samtal och värt att väcka någon för? Vet för fasen inte ens vem killen är!

Snart ska jag i alla fall klippa Issa, sen tänkkte jag duscha och bädda rent i sängen och sen sätta mig med mitt fördjupningsarbete på engelskan om ingen mindre än själva Michael Jaksson! Blir nog att ringa till Mattias sen och pumpa lite information, haha!

Nu måste jag förbereda här hemma innan hon kommer :)
Skriver mer sen, pusss

Typsikt svenskt sommarväder?

Varför kan inte solen skina så som den gjort de dagar jag suttit inne i en lektionssal och bara längtat efter att få vara ledig? Så typiskt!

Det blev en trevlig kväll med mina fina tjejer Anastazija, Jennifer och Isabelle :) Sånt som gillas!
Nu längtar jag bara tills på lördag, måndag och hela nästa helg då det händer festligheter!:)


Rest In Peace

Det är många dödsfall nu, och det tynger.

Vila i frid Eva Axen! <3

Bussåkningsdag?

Ja, det här har verkligen varit en bussåkningsdag, men nu är jag hemma igen!

Fick träffa min baby en stund vilket är guld värt i dessa tider. Haha, nu lät jag "wedigt" (som vi östgötar säger) gammal!

Vi får se vad kvällen bjuder på, kanske hittar på något med Issa - det hoppas vi på!


Härlig statestik, det gillar vi!

Nu är jag hemkommen från skolan!
Slutade egentligen halv tio - efter nationella men jag strosade runt lite på stan i Linköping först :)
Och självklart fick lite grejer hänga med hem:

Sex olika hårprodukter + silkesdroppar
Nya clips
Försenad present till mamma

Jag funderar på att skriva om prudukten och ge den ett eget omdömme ifall det är något ni vill testa :)

dfhcnb

csxfbcv                   fvb
Produkter från Golwell                  Övriga
 
Jag är supernöjd!

Ett stort plus va att när jag skulle ta ut pengar va jag helt inställd på att jag skulle ha 550 kvar på kortet, men efter uttag av 200 hade jag 900 kvar, det är niiiice! :) Så går det när man tror man är pank vissa månader och glömmer kolla om man har fått studiebidraget, :D(Y)

Nationella provet i matte gick sådär, eller just då kändes det bra men när man får höra hur alla andra har räknat ut saker och ting blir jag lite fundersam! Men ett G tror och hoppas jag iaf på - då är jag nöjd!

Om en timme går bussen tillbaka till Linköping där jag ska träffa min baby en stund innan han åker hem till sig, glad tjej!

Nu ska jag fixa lite, ha det toppen så får vi se ifall det blir något mer skrivande idag!:)

21:49

Det är lite läskigt hur fort ett bra humör kan vändas och bli piss!

Jag är evigt tacksam för att min pojkvän finns för mig och vet vad jag gått igenom tidigare så han kan hjälpa mig, och min underbara mamma! <3

Nu ska jag sova för imorgon väntar nationella prov i matte, ett lycka till behövs verkligen känner jag!

sov gott, <3


Värd dag!

Hej underbaringar!

Idag känner jag mig otroligt positiv! :D För tillfället i alla fall.
Rummet är nu städat, eller ja.. det är undanplockat och sådär, dammsugning, torkning, renbäddad säng och dammning får vänta!
 Jag har även hunnit göra färdigt en inlämningsuppgift som ska vara inne på måndag egentligen, bra jobbat tycker jag själv! Jag är en sån människa som nästan alltid är ute i sista sekund, jag jobbar bäst under press!

Nu till dagens höjdpunkt!
Vi gjorde dataprov för en vecka sen i excel och fick reda på resultatet igår, jag hade 500 poäng av 500 möjliga och det innebär MVG!  Riktigt härligt, så fixar jag MVG på PowerPointprover (som inte verkar så himla svårt) så blir det ett MVG i slutbetyg :)

Ett plus till tisdagen den 11 maj är solen! Vi hade som sagt svenskaprov idag, typ gånger två:O Men vi fick sluta tidigare innan lunch och tidigare på lektionen efter så vi satt i solen och stekte, riiiiiiiiiiktigt skönt måste jag säga!

Nu ska jag väl lämna ifrån mig pappas dator till mamma och gå in till min sunkdator, hon tjatar så dant!

Måste säga att jag gillar denna bild, vad tycker ni?
Kanske en ny header?
(Klicka för större bild)
afs

NU

Spränga pappas högtalare med kanonskön musik och städa galet medans maten håller på att bli färdig!


Prov?

Idag va det tydligen svenskaprov, oops.
Men det går som det går :)

Nu är det data!

The new look

Ett stort tack till Alex och Lojvis som fixade mitt hår idag, det blev bra till slut trots allt, ni är underbara!:)

s<dg


gj


Nu ska jag låta håret vila och försöka sköta om det så bra det bara går :)

Och nu tjatar mamma att hon ska ha datorn så jag får väl lyda och gå och lägga mig, ska ringa min älskling också kom jag på nu! På tal om det, nu har jag verkligen insett hur fort tiden verkligen går, snart fyller jag 17 och sen är det sommarlov, LOVE IT!

Sov gott gullungar <3

19:36

Nu - promenad med Issa!:)

Och bilden får vänta lite, för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur säger man?;D



corneliablomma

Borta bra men hemma bäst?

Idag stämmer det faktiskt! Det har varit riktigt kul i skolan. Det började med prov och sedan egen hårvård för halva klassen vilket inkluderade mig, så nu har jag latjat lite till med håret, och bild kommer senare :)

Jag tror även att min mamma har blivit tankeläsare! Fröken Edvardsson satt och sa potatismos på bussen och självklart blev jag supersugen - älskar potatismos! Sen ringer jag upp mamma och frågade vad hon ville när hon ringde förut och hon säger " Jag undrade bara om du ville ha potatismos eller potatissallad idag" UNDERBART! Så nu har vi precis ätit korvbollar och potatismos (a)

Nu ska jag duka ut och göra lite nytta :D

Fölis!

Hittade en bild på min fasters nya familjemedlem och måste visa er den lilla pärlan!

azfs


Monday you can fall apart

Nu är jag klar för att åka!
Det var väldigt länge sen jag var färdig tjugo minuter innan jag behöver åka på morgonen, brukar försova mig så jag har tio/min en kvart på mig att bli färdig, haha!

Igår såg jag att besöksantalet hade stigit rejält, fler uppdateringar och bilder verkar göra susen!:)

Idag har jag prov på hela Bkursen i hantverksteknik, lite mindre kul men det måste ju göras. Sen ska jag göra färdigt uppsättningar så Bisse kan bedömma dom :)

(Klicka för större bild)
xv

Jag kommer även bli brunett igen inom en snar framtid. Kommer verkligen sakna det röda! Men jag känner hellre att mitt hår får bli friskt igen och vila så det kan bli långt, blir jag sugen på rött sen igenom så är det ju aldrig försent :)

Ha en riktig toppendag! :)

Före och efter klippning

Nu ska jag ägna sista timmarna på kvällen till att plugga, imorgon är det sovmorgon!!!

Här kommer iaf bilder på mamma, före och efter. Innan färgningen var håret helsvart.
( Klicka på bilden för att se bilden i större format! )

Före klippning:

dfhg

df

Efter

sdgf

dfg


Sov gott:) pusss


Piggelin?

Nu har jag varit iväg och klippt Maria, toppade igenom håret och tjänade hundra kronor, det är inte illa!:)
Alla pengar jag får när jag klipper ska jag börja spara nu, för att sedan kunna köpa en trimmer, det tycker jag är bra tänkt av mig! :D

Glömde ju berätta om hur det gick på utvecklingssamtalet och föräldrakvällen! Utvecklingssamtalet gick bra, och jag ligger bra till i alla ämnen :) Dock är frånvaron lite för hög men det blir väl lätt så när man är utsliten :(
Föräldrakvällen gick super! Stressigt och riktigt kul! Mamma blev som sagt skitsnygg i håret och hennes nya frisyr gör att det ser ännu bättre ut, jag lovar er bilder till kvällen!

Har tömt massa bilder från mobilen nu, och lagt över ny musik, äntligen!
Så jag bjuder på en bild! För er som missat att jag blivit rödhårig :)

dhf

Nu ska jag göra ett reklamblad och plugga på till ett prov imorgon, får se om jag skriver mer ikväll :)

Puss godingar

Fullspäckad helg!

Hej å hå

Som sagt, det har varit en riktigt ullspäckad helg :)
I fredags klippte jag Pontus direkt efter skolan och det gick kanon (Y)
I går var det Ljunkan på stan vilket innebär att vi stog och stylade folk på stan. Det var dock ingen hitt då det regnade mycket och ingen kokm och ville bli stylad.. Sen när vi skulle hem hade det skett en olycka så bussen fick ta en omväg, väl hemma skulle jag platta mammas hår då jag bara kände - måste klippas! Så ja, jag tog fram saxen, klippte en riktigt snygg frisyr och stylade på femtio minuter, det ni! Ska hämta kameran och se om jag kan få över en bild :)

På kvällen sen så bar det av till Axelssons för mat och annat smått och gott :) Var dock tvungen att gå hemåt vid elvatiden för orken tog slut i kroppen och halsen värkte, så ett konstaterande var att Ljunkan på stan gjorde mig ännu mer sjuk.. :( och det funkar verkligen inte nu! Nationella prov, fördjupningsarbete på engelskan, min drömsalong, göra raklamblad och prov. Jag har inte råd att vara sjuk!!

Det verkar som om mamma och pappa har tagit med sig kameran, men jag lovar att bilder kommer!:)

Nu måste jag kila iväg, har en klippning och sen väntar sängen!

Kramar

Tid!

Nej, det har jag inte för mycket av.
Nu är varenda dag fullspäckad med plugg och aktiviteter med skolan, när ska jag hinna umgås? Får ta det på sommarlovet till alla er som udrar!:)

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, får se om ni får veta några smaskiga detaljer efter;D Vid halv sex ska vi ha en så kallad Föräldrakväll i skolan, då kan vi ta med oss föräldrar, syskon eller närmsta vänner för att göra valfri grej, ex klippa, färga, slinga, färga fransar, hårbottenmassage+inpacking osv. Mamma och pappa stannar kvar efter skolan imorgon så vi åker väl in till Linköping och äter något gott :) Sen ska jag bleka upp lite partier på mamma och sedan lägga i rött, på pappa ska ja göra hårbottenmassage :)

Alla nationella prov i engelska är nu gjora också, muntliga vet jag att jag iaf inte fick under G, skriftliga och läsförståelsen gick okej men hördelen gick åt helvete, haha jaja, ska bli intressant att se resultatet sen! Nu är det bara matten kvar, eller bara och bara, det jag fasar mest för.

Nu ska jag ta och sova, kramar och kärlek till er <3

RSS 2.0