Snabbinlägg

Nu sitter jag här och försöker torka, det är det värsta med att duscha - man blir aldrig torr! I alla fall inte jag.. Ska snart börja sminka mig och bestämma kläder till ikväll. Jag, mamma och pappa är bortbjudna till ett par vänner till dom för att umgås och jag ser fram emot det!:) Sen vid halv tio någongång kommer min älskling! :)

Nu måste jag börja fixa mig, ett inlägg senare kanske hinns med, vi får se! :)

Ha en toppenkväll!


 corneliablomma


Shopping x 2?

Nu är jag hemkommen från stan, här i Motala. Blev lite mer köpt idag, en tjocktröja från gina, en västliknande "kofta" och ett par trosor! Mamma och jag tog även en lunch på chill out.

Kameran vill inte sammarbeta, skriver mer sen, puss

Heldag i Norrköping

Vilken dag!
Igår bestämde mamma att överraska mig genom att vi skulle till Norrköping idag, såna verraskningar gillar jag!:D Så idag ringde klockan vid 9 och min första tanke va "SNOZE", när jag vaknade till lite kom jag på att vi skulle iväg till Norrköping och blev sjukt pigg!  Men såklart ska det strula med bussar, dock inte snön den här gången. Busschauffören lurade mamma på 63 spänn vilket inte är okej! Sen när vi väl kom till Linkping fick vi vänta en halvtimme, sen fick vi reda på att tåget va inställt på grund av lokfel, så vi fick halvspringa bort till en ersättningsbuss som tog 45 min istället för 25, lagom roligt! Väl framme åt vi kinamat och sen väntades shopping! Tänkte lägga ut bilder imorgon på mina inköp, om nu kameran vill sammarbeta!

När jag provade skor vred jag till axeln på något konstigt vänster så nu har jag ont som bara den, inte bara i axeln utan ner till bröstet, i överarmen och ner till skulderbladet, GO CORNELIA!

Ne nu ska jag lägga mig och sova tänkte jag, imorgon ska jag prova den nya ansiktsmasken som luktar mintchoklad och bubbelgumsskrubben på läpparna! Muuuuums.
Jag tror jag kommer äta upp ansiktsmasken istället (a) ;D
leakd

Kisses, C

Bloggtips!

Jag tänkte tipsa er om min lilla pinglas blogg, http://isaabellamaria.blogg.se/


bella


Bellis är en duktig tjej. Hon har börjat om på nytt med bloggandet nu och i första inlägget gör hon en presentation av sig själv som bjuder in läsaren till hennes privata liv. När jag läser hennes blogg får jag en myskänsla, det är kanske för jag känner henne, eller för att hon skriver så bra och är öppen?

Det är värt att kika in tycker jag allt! :)






Kisses, C

Ny dag - nya tag?! :)

Blir alltid lika glad när jag kollar statestiken på bloggen.  :)
Även fast jag inte skrivit på sjukt länge så hänger ni kvar, gullungar.

Idag står plugg och träning på schemat!
Ska skriva en novell på svenskan vilket är ganska roligt när man väl kommer igång tycker jag:)
Vid femtiden drar jag och Madde oss till gymmet och tränar slut på oss helt totalt - hej träningsvärk! :)

Juste, nu skriver jag det i bloggen också så jag inte har en chans att fuska!
Nästa vecka kör jag igång med viktväktarna!
I släkten har vi en liten tävling om just viktnedgång, så nu ska jag också komma igång! :D
Peppa, peppa, peppa!

Nu är det dags för novellen, :)

kisses C


Uppdatering - äntligen?

Ett stycke dåligt samvete hoppade in i kroppen på mig så jag va tvungen att ta en kik på bloggen.
Jag har fullt upp med skola på vardagarna och på helgerna försöker jag ha så kul som möjligt för att orka nästa vecka. Med andra ord är min vardag ganska stressig!;D Vad ska man göra för att "ha tid" med allt egentligen? Det behvös mer!

Sen sist ni hörde från mig har väl ganska mycket hänt egentligen, dock inget jag tror är viktigt eller intressant för er att läsa om, haha!:)

Min början på lovet spenderades i alla fall med min älskling! Vilken energi man kan få av att bara träffa en person, det har jag aldrig tänkt på förut. Jag är i alla fall lycklig och det känns skönt, sen finns det ju dom så kallade vännerna i mitt liv som vill göra allt för att göra livet surt för mig och förstöra mellan mig och Mattias. Try, try säger jag bara.

Jag har blivit rödhårig på riktigt också, för er som inte sett det :)
Tänkte för första gången på jag vet inte hur länge, sminka mig imorgon och fixa håret. Får se om det knäpps några kort! :D

Ett väldigt sammanfattande inlägg men jag ska försöka bli bättre, i alla fall nu under lovet, (a)

 

Kissses C


Bloggtips!

http://fannyjanssson.blogg.se/

Checka gärna söta Fanny's blogg, hon arangerar även tävlingar där man kan vinna fina armband!:)

RSS 2.0